Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markizácka superstaristka v bolestiach: Vyzerá ako po zápase v ringu!

Veronika Stýblová Zobraziť galériu (5)
Veronika Stýblová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Fúha! Bývalá superstaristka (28) podstúpila bolestivý zákrok. A vyzerá po ňom ako... Karlos Vémola po nevydarenom zápase!

Veronika Slatinská, kedysi Stýblová, v roku 2010 skúšala šťastie v šou Česko Slovensko má talent. O 3 roky neskôr sa zviditeľnila v Česko Slovenskej SuperStar. V speváckej súťaži obsadila piate miesto. V tretej sérii boli spolu s ňou napríklad aj markizácka nevesta Virgínia Buberníková, Tereza Mandzáková či Sabina Křováková, ktorá sa stala nakoniec aj víťazkou.

Na spev ani po súťaži nezanevrela. Aktuálne speváčka pôsobí v kapele s názvom Verona a venuje sa mamičkovských povinnostiam. Momentálne je však už pár dní v pokojovom režime. Postaral sa o to zub múdrosti, ktorý si dala vybrať. Ten, komu "osmičky" robili "šarapatu", zrejme vie, o akú bolesť ide. Či už pred zákrokom alebo tesne po ňom.

Markizácka superstaristka v bolestiach:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Na vlastnej koži sa o tom presvedčila aj samotná Veronika. Špecialista v Česku sa jej ujal a zbavil ju obrovskej bolesti. „Poctivo chladím. Prosím, povedzte mi, že ste po vytrhnutí zubu múdrosti vyzerali ako po zápase v ringu,” posťažovala sa na sociálnej sieti Instagram, kde pridala aj fotografiu, na ktorej vyzerá naozaj ako po ťažkom boji.

Opuch si Veronika sťahuje studenou utierkou už dva dni. A zrejme sa jej ozvalo množstvo fanúšikov, ktorí prežívali to isté, čo ona. „Ako to tak čítam, tak ste mali masaker zážitky s tými zubami múdrosti,” zhodnotila na záver.

Markizácka superstaristka v bolestiach:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram V.S.)

 

Viac o téme: Veronika Stýblová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu