Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nečakaná PREMENA známej markizáčky: Zo sexi blondínky je... Wau, tak TOTO áno!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Ak ste fanúšikom televízie Markíza, meno Nikol Fridrichová vám určite nie je neznáme. Táto temperamentná influencerka sa do povedomia verejnosti dostala vďaka Farme 12, kde narobila poriadny rozruch. Avšak teraz by ste ju možno nespoznali... Teda aspoň nie na prvý pohľad!

Rovnako, ako bola Nikol výrazná počas Farmy, je aj v súkromnom živote. A to nielen vďaka svojmu podrezanému jazyku, ale i sexi vzhľadu. Predsa len, táto slobodná mamička sa kedysi venovala modelingu, v roku 2011 sa dokonca stala víťazkou Miss Carat Tuning. 

Nikol Fridrichová
Zobraziť galériu (3)
Nikol Fridrichová  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Mala vtedy iba 23 rokov a bola na materskej dovolenke. Zaujímavé ale bolo, že aj napriek tomu, že bola mamičkou, hrdila sa ideálnymi mierami 90-60-90. A sexi je až doteraz. Akurát, že už nie blond. Najnovšie na svoj Instagram pridala fotografiu, ktorá jej fanúšikov poriadne zaskočila. 

Nikol sa totiž rozhodla pre radikálnu premenu a svoju blond hrivu vymenila za ohnivú červenú farbu.  Jej sledovatelia sú z tejto zmeny absolútne nadšení, o čom svedčí viac ako 700 komentárov, z ktorých je drvivá väčšina mimoriadne pozitívna. A čo hovoríte vy? Páči sa vám Niki viac ako blondínka alebo teraz ako ryšavka? 

Nečakaná PREMENA známej markizáčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram N.F.)

Viac o téme: FarmaNikol Fridrichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu