Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najkrajší vianočný darček od Twiins: Oživili legendárny DETSKÝ hit... Ich HVIEZDIČKA vás dojme k slzám!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Archív Twiins)

BRATISLAVA - Už je to nejaký ten "piatok", čo sa dievčatá Twiins venujú hudobnej tvorbe pre najmenších a postupne oživujú piesne z ikonickej Zlatej brány, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou detstva mnohých z nás. Pred Vianocami ale doslova vytiahli eso z rukáva. Pôvabné mamičky vyšli von s legendárnym hitom "Hviezdička"!

A to nie je všetko! Dievčatá k populárnej detskej pesničke nachystali aj videoklip, ktorý sa nakrúcal v priestoroch prekrásneho Ľadového dómu vo Vysokých Tatrách. Už len z toho je zrejmé, že príprava videoklipu bola poriadny zaberák – a to nielen pre speváčky, ale aj pre malé hviezdičky, teda detské tanečnice. 

„Podmienky boli naozaj extrémne. Na Hrebienku v Ľadovom dóme bola teplota -9 stupňov. Bolo to celkom náročné. Keď sme tam boli už viac ako 10 – 15 minút vkuse, tú zimu bolo veľmi, veľmi cítiť. Chodili sme sa potom spolu s detičkami ohrievať do kaviarne. Dievčatá, tanečnice, to ale zvládli naozaj výborne,” prezradila pre Topky.sk nadšená Veronika Nízlová. 

Najkrajší vianočný darček od
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Twiins)

Speváčky zároveň dodávajú, že sa veľmi tešia z reakcií. Ako sa dalo očakávať, pieseň Hviezdička je tak výnimočná a nezabudnuteľná, že pamätníkov dokáže dojať k slzám. „Reakcie sú úžasné. Píšu nám aj maminky, aj známi, aj cudzí ľudia, že sa im to veľmi páči, niektorí si aj od dojatia poplakali a vyšli im slzičky, pretože tá pieseň je naozaj emotívna. Páčia sa im aj naše hlasy a kostýmy. Na tej piesni vyrastali, tak je to pre nich taká nostalgia ako pre nás,” uviedli dievčatá, ktorých "remake" Hviezdičky si môžete pozrieť vo videu vyššie. No povedzte, nie je to prekrásne? 

Najkrajší vianočný darček od
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Twiins)

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu