Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ani NAHÁ, ani oblečená: Krainová vystrčila prsia v totálne priesvitných šatách!

Simona Krainová Zobraziť galériu (3)
Simona Krainová (Zdroj: Instagram SK)

PRAHA - Presne o 4 mesiace oslávi Simona Krainová 50 rokov. Pri pohľade na jej najnovšie zábery však padá sánka aj oveľa mladším ženám. Vyzerá božsky a... Fú, tá sa fakt nehanbí!

Hoci je už tak blízko k päťdesiatke, Simona Krainová je stále žiadaná ako modelka. Aj včera fotila novú kampaň. A na sociálnej sieti zverejnila pár záberov...

Už pri pohľade na blondínkinu tvár bolo jasné, že ide o niečo extra. A šaty, ktoré mala na sebe, to tiež dokazovali. „Vy ste tak krásna, ja sa z toho po*eriem,” napísala jedna zo sledovateliek a podobných komentárov sa našlo hneď niekoľko. 

Ani NAHÁ, ani oblečená:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Lenže Simona ukázala aj čosi viac! Keď sa pri nakrúcaní svojho celkového výzoru zamerala viac na šaty, zrazu na fanúšikov "vyskočili" aj jej prsia. Zvolená róba bola totiž priesvitná a modelkine prednosti nezahaľovala ani žiadna podprsenka. „Wow, kua, ste kosť. Pýtam sa po x-tý raz: Má Karel zbrojný preukaz?“ zaznelo v komentároch. 

A sexy prsia Krainovej chválili aj ženy. Len niektorým akosi nejde do hlavy, že jej manželovi Karlovi Vágnerovi to absolútne nevadí. „Nádhera. Len  teda neviem ako vy, ale ja keby som si takto zabrala prsia na kameru, tak sa ten môj so mnou rozvedie,” skonštatovala istá Pavlína. Nuž, keď sa muž ožení so žiadanou modelkou, musí byť na takéto situácie pripravený...

Ani NAHÁ, ani oblečená:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu