Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fíha, to je ale rýchlosť! Len teraz sa prevalilo, že je ZADANÁ a… Známa Slovenka už ČAKÁ DIEŤA!

Martina Grešová s priateľom Kryštofom Zobraziť galériu (2)
Martina Grešová s priateľom Kryštofom (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA - Hoci v minulosti sa finalistka Miss Universe SR 2012 a módna návrhárka Martina Grešová (34) rada delila o zamilované fotky so svojimi partnermi, pri jej novom vzťahu je to inak. Ten si stráži natoľko, že sa o ňom verejnosť dozvedela až po nejakom čase. A rovnako dobre si doteraz strážila aj iné veľké tajomstvo - kráska je totiž tehotná!

Len pred tromi týždňami sme na Topkách informovali, že finalistka Miss Universe SR 2012 a módna návrhárka Martina Grešová je opäť zadaná. Dlho svoj nový vzťah pred verejnosťou skrývala a na sociálne siete nepridávala prakticky žiadne spoločné príspevky. Zmenila to až koncom júla, v deň narodenín svojho partnera. 

Galéria: Martina Grešová

No a zdá sa, že záhadný Kryštof je skutočne ten pravý. Vzťah totiž nabral skutočne rýchly spád. Veď len nedávno sa o ňom dozvedela verejnosť a... Teraz kráska prezradila, že pod srdcom nosí už aj ich spoločné dieťa. A touto informáciou prekvapila nielen širokú verejnosť, ale aj svoje blízke okolie. 

„Whaat? To sa kedy stihlo stať? Ale gratulujeeem,“ napísala finalistka Miss Slovensko 2009 a moderátorka Mária Zelinová pod tehotenskú fotku šťastného páru. A podobne reagovala aj Veronika Nízlová z TWiiNS, ktorá sa s dvojicou stretla koncom júna na akcii v Bešeňovej. „Gratulujem, dobre si to maskovala v tej Bešeňovej,“ napísala. Ku gratuláciám sa pripájame!

Viac o téme: Martina Grešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu