Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Carmen a Róóóbert dostanú LUXUS: Bývanie na ZÁMKU, RYTIERI a... Stretnú sa aj so smrteľníkmi!

Carmen a Robert Geissenovci Zobraziť galériu (5)
Carmen a Robert Geissenovci (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Nenakúpil testy, ale dotiahol k nám svetové hviezdy! Nie je tajomstvom, že Richard Sulík na výstave EXPO stretol pracháčov Geissenovcov, ktorých pozval na Slovensko. Svojrázna dvojica sa rozhodla toto pozvanie prijať. Pri pohľade na to, čo ich v našich končinách čaká, je jasné, že sa budú mať u nás FANTASTISCH!

Carmen a Robert Geissenovci sú Slovákom veľmi dobre známi. A slávna dvojica, ktorá si užíva dovolenky v rôznych kútoch sveta, dokonca vie, že kde sa Slovensko nachádza. Už v týchto dňoch si dokonca budú môcť krásy našej krajiny vychutnať aj naživo.   

Geissenovci počas pobytu u nás nakrútia tiež jeden diel svojej reality šou. Počas víkendu budú ubytovaní v luxusnom Šimák Zámku v Pezinku. Ako infromoval web pluska.sk, v sobotu ich čaká návšteva hradu Devín a obzrú si aj Cyklomost slobody. Sprievodcu im na týchto miestach bude robiť predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba. 

Hrad Devín
Zobraziť galériu (5)
Hrad Devín  (Zdroj: TASR)

Carmen a Róóóbert dostanú
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Carmen a Robert si budú môcť vychutnať aj mimoriadne zaujímavý program v priestoroch Šimák Zámku v Pezinku. Koná sa tam totiž podujatie Rytieri na zámku, kde sa nudiť rozhodne nebudú. Okrem toho si v hotelovej reštaurácii vychutnajú luxusnú večeru a čaká ich tiež ochutnávka tých najlepších vín. 

Na Šimák Zámku v Pezinku môžete zažiť skvelé koncerty v nádhernom prostredí. Ponuku koncertov nájdete v sieti Predpredaj.sk a na tomto linku.

Carmen a Róóóbert dostanú
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Carmen a Róóóbert dostanú
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

VIAC ZÁBEROV Z LUXUSNÉHO ZÁMKU,V KTOROM BUDÚ SPAŤ GEISSENOVCI, NÁJDETE TU!

Svojrázna dvojica sa potom presunie na stredné Slovensko, do Banskej Štiavnice, kde budú ubytovaní u súkromných osôb.

Zhruba vo štvrtok sa majú Geissenovci presunúť do Tatier. Ubytovaní budú v luxusnom hoteli v Tatranskej Lomnici a majú tiež naplánovanú návštevu Lomnického štítu, kam ich vyvezie lanovka. 

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu