Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prvá víťazka Farmy vytasila HOLÉ PRSIA: Bože, to sú BOMBY!

Andrea Járová Zobraziť galériu (3)
Andrea Járová (Zdroj: Instagram A.J.)

MEXIKO - Kedysi vyhrala historicky úplne prvú sériu Farmy, ale potom sa Andrea Járová vrátila k tomu, čo jej ide najlepšie. Na verejnosti i sociálnych sieťach sa proste prezentuje svojím telom a silikónovými prsiami.

Nejaký čas po Farme ešte na krátko zakotvila Andrea Járová na obrazovkách markizáckej sesterskej televízie Dajto. A to konkrétne v relácii Sexy Šport, takže opäť raz išlo v prípade tejto playmate o vyzliekanie. 

Prvá víťazka Farmy vytasila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Neskôr sa presunula do Ameriky a hovorilo sa dokonca, že sa vydala. Blondínka ale svoje súkromie odmieta komentovať. Na sociálnych sieťach sa však jednoznačne neprezentuje ako usadená vydatá panička. Práve naopak. Neustále dráždi. 

A hoci na sieti Instagram je nahota zakázaná, známa Slovenka to dokáže rafinovane obísť. Najnovšie použila na kamufláž svoje vlasy, ktoré jemne prekrývajú jej úplne holé silikónové vnady. No ani jej hriva nedokáže skryť fakt, že ide o riadne bomby. Pred nejakým  časom sme u Járovej zisťovali, či si ich náhodou nedala opäť zväčšiť, ale zaprisahala sa, že by to už nikdy neurobila. 

Prvá víťazka Farmy vytasila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AJ)

A fanúšikom je v podstate jedno, či sú trochu väčšie alebo rovnaké ako kedysi. Hlavne, že sa ich Andrea nehanbí ukázať! 

Viac o téme: Andrea Járová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu