Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po HOLEJ hviezdičke z Jojky PÁTRA POLÍCIA: A ona… Užíva si wellness a chváli sa tým na Instagrame!

Po Nikole Hirzinger je vyhlásené pátranie. Zobraziť galériu (6)
Po Nikole Hirzinger je vyhlásené pátranie. (Zdroj: Instagram N.H.)

BRATISLAVA - Pred dvomi týždňami sme na Topkách informovali, že Nikola "Elektra" Hirzinger (33), známa z Nákupných maniačok, má problémy so zákonom - polícia po nej vyhlásila pátranie. Jej meno naďalej svieti v zozname hľadaných osôb... Ona sa však veľmi neskrýva. Užíva si wellness a veselo sa tým chváli aj na sociálnych sieťach!

Nikola "Elektra" Hirzinger sa v minulosti objavila v jojkárskych Nákupných maniačkach. Do povedomia širšej verejnosti sa však dostala aj vďaka účasti na českom pornokastingu, kde sa mihlo viacero hviezdičiek zo Slovenska. O plavovláske dlho počuť nebolo... Pred dvomi týždňami však na seba opäť neslávne upozornila. 

Ako sme na Topkách informovali, objavila sa v databáze slovenskej polície. Muži zákona po nej 16. marca vyhlásili pátranie, aby ju odovzdali príslušným orgánom do výkonu trestu. Jej meno v tomto zozname figuruje doteraz... O to väčším prekvapením bolo, keď sa na sociálnej sieti Instagram objavili čerstvé príspevky od hľadanej Nikoly. 

Po HOLEJ hviezdičke z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: minv.sk)

Blondínka si v týchto dňoch podľa zverejnených záberov užívala wellness a veselo sa tým chválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Zdá sa teda, že Hirzinger sa pred políciou vôbec neskrýva. Veď pozrite sami! 

Po HOLEJ hviezdičke z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram N.H.)

Po HOLEJ hviezdičke z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram N.H.)

Viac o téme: Nikola Hirzinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu