Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zabudnite na vlasy či hmyz: Twiinska si vo výrobku z pekárne našla... Bože, veď TOTO ju mohlo stáť zdravie!

Daniela Nízlová našla v pečive niečo, čo tam rozhodne nepatrí. Zobraziť galériu (4)
Daniela Nízlová našla v pečive niečo, čo tam rozhodne nepatrí. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Kto z nás sa v život nestretol s tým, že si v jedle našiel niečo, čo tam absolútne nemalo čo hľadať? Takáto skúsenosť mnohým z nás okamžite skazí chuť sa najesť a tú razom nahradí zhnusenie. Daniele Nízlovej z dua Twiins však nezostalo len nevoľno. Tá si rovno ublížila!

S niečím ako chlp či vlas v jedle sa dá rátať v každej reštaurácii alebo aj v domácom jedle, pričom stačí len troška nepozornosti kuchára. Ničím výnimočným nie je ani hmyz, na tanieri si mnohí z nás našli už aj také "šmaky" ako nechty či pazúre alebo zuby hlodavcov. To, čo sa stalo Daniele, je však omnoho nebezpečnejšie. 

Zabudnite na vlasy či
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Twiinska aktuálne na svojom Instagrame zverejnila fotografiu čohosi, čo pripomína drevo. A nejde o malý kúsok, ale veru poriadne veľké kusisko. Paradoxom je aj to, že si túto nežiadúcu ingredienciu našla vo výrobku z pekárne, a tak zostáva len hádať, ako sa tam čosi takéto vôbec mohlo ocitnúť. 

Zabudnite na vlasy či
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.N.)

No a čo je horšie, drievko Daniela "našla" tak, že si ho rovno zadrela do úst. „Pekáreň  **mas, čo toto?! Teda zadreté v puse som ešte nemala," napísala speváčka k fotke šunkového chlebíku, nad ktorým svietilo drevo o veľkosti článku na jej ukazováku. A teda, môže byť len rada, že sa jej zadrelo do pusy. Ak by ho prehltla... Uff, to si človek radšej ani nechce predstaviť. 

 

Viac o téme: TwiinsDaniela Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu