Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Doteraz UTAJOVANÝ VZŤAH v našom šoubiznise: Krásna herečka z Markízy randí so známym kolegom!

Hereckí kolegovia spolu randia. Zobraziť galériu (4)
Hereckí kolegovia spolu randia.

BRATISLAVA - Doteraz to vedel málokto! Herečka Ráchel Šoltésová (24) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckemu seriálu Pán profesor a aktuálne hviezdi v novinke Druhá šanca. O jej súkromnom živote sa toho však veľa nevie. O to väčším prekvapením bola zistenie, kto je jej priateľ. Sympatická brunetka randí so známym kolegom!

Ráchel Šoltésová má 24 rokov a slušne rozbehnutú kariéru. Do povedomia verejnosti sa dostala vďaka markizáckemu seriálu Pán profesor, kde si zahrala -násťročnú študentku. Príležitosť však dostala aj v markizáckej novinke Druhá šanca, kde stvárňuje začínajúcu lekárku a v neposlednom rade sa objavuje aj na doskách Slovenského národného divadla. 

Doteraz UTAJOVANÝ VZŤAH v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Pracovný život ma teda naozaj veľmi bohatý. No za zmienku stojí aj ten jej súkromný. O tom pritom verejnosť doposiaľ veľa nevedela. Až teraz ho brunetka poodkryla v Sajfovej relácii Lvl Lama. Reč prišla na herečku Dominiku Kavaschovú, no a od nej sa Ráchel postupne dostala k svojmu priateľovi - ako totiž priznala, chodí s jej bývalým partnerom. 

Tým je známy slovenský herec Lukáš Dóza. Doposiaľ identitu jej priateľa široká verejnosť nepoznala, keďže dvojica sa na sociálnych sieťach spoločnými fotkami nepýši. No jednu spolu predsa len majú. Pozrite, ako im to pristane! 

 

Viac o téme: Lukáš DózaRáchel Šoltésová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu