Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vážne zdravotné problémy v Survivor: Nathan ODPADOL a Gábor… Musel ODSTÚPIŤ!

Nathan a Gábor sú na tom zdravotne zle.
Nathan a Gábor sú na tom zdravotne zle. (Zdroj: Tv Markíza)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Markizácky Survivor je právom nazývaný najdrsnejšou reality šou. Na ťažké podmienky v Dominikánskej republike súťažiaci doplácajú každý deň. Najnovšie im podľahli silní muži z prominentného tímu Mao. Bývalý účastník Love Islandu Nathan Christian Dzaba odpadol a MMA zápasník Gábor Boráros... Musel odstúpiť!

Ťažké súboje a nekonečné dni s minimom jedla. Toto je realita súťažiacich z markizáckej šou Survivor. Najprv bojovníkov vyradil z hry zákerný koronavírus, no keď už sa zdalo, že sú všetci zdravotne relatívne v poriadku, zaútočilo celkové vyčerpanie. A doplatili na to rovno dvaja najvýraznejší členovia z prominentného tímu Mao - Nathan Christian Dzaba a Gábor Boráros. 

Galéria: Gábor Boráros v Survivor

Oboch náhle zradilo zdravie. Bývalý účastník Love Islandu vystrašil kolegov z tímu, keď z ničoho nič odpadol. Našťastie, nič vážne sa mu nestalo. „Nathan mal vyčerpanie organizmu na následky ktorého odpadol. Podstúpil niekoľko lekárskych vyšetrení a bezprostredné nebezpečenstvo mu nehrozí. To, ako sa vyvinie jeho účinkovanie v šou, uvidia diváci v ďalších epizódach,“ vyjadrila sa pre Topky.sk PR manažérka projektu Zuzana Serdelová. Čo konkrétne sa Nathanovi stalo, uvidia diváci v epizóde už tento týždeň. 

MMA zápasník však toľko šťastia už nemal. Lekári mu robili niekoľko vyšetrení a... Pokračovať v šou mu zakázali. Súťažiaci, ktorému mnohí predpovedali veľké finále, tak v Survivor šokujúco končí a po návrate na Slovensko ho s najväčšou pravdepodobnosťou čaká urgentná operácia. Dôvodom je staré zranenie, ktoré sa mu v náročných podmienkach ozvalo.

VIDEO: Gábor Boráros musel odstúpiť z projektu Survivor

Gábor Boráros musel odstúpiť zo Survivor: Vážne zdravotné problémy! (Zdroj: Tv Markíza)

„Gábor odstupuje zo šou pre problémy s kolenom, ktoré ho trápili už počas jeho MMA kariéry. Súboje v šou a podmienky v ktorých súťažiaci na ostrove žijú, sú extrémne náročné a všetci súťažiaci v prípade, že ich trápia zdravotné problémy, prechádzajú zdravotnými kontrolami u doktorov, ktorí dohliadajú na priebeh súbojov. Po lekárskych vyšetreniach a magnetickej rezonancii kolena doktori Gáborovi zakázali pokračovať v súťaži ďalej a po príchode na Slovensko mu odporúčili operáciu,“ dodala PR manažérka. 

Pre Gáborovych kolegov z tímu však jeho odstúpenie bude obrovskou stratou - bol totiž jednoznačne nasilnejším členom. Čo na jeho odchod povedali, sa dozviete dnes večer na Markíze. 

Viac o téme: SurvivorGábor BorárosNathan Christian Dzaba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu