Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z chaty rovno na POHOTOVOSŤ! Bolestivé zranenie slovenskej MISS: S rozflákanou nohou šoférovala ešte 200 km!

Lucia Slaninková v roku 2013 vyhrala korunku pre 1. vicemiss Universe SR. Zobraziť galériu (7)
Lucia Slaninková v roku 2013 vyhrala korunku pre 1. vicemiss Universe SR.

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Au! Na uplynulý víkend bude 1. vicemiss Universe SR 2013 Lucia Slaninková (28) ešte dlho spomínať. Bola práve na chate s priateľmi, keď sa nepríjemne zranila. S dochrámanou nohou musela odšoférovať ešte 200 kilometrov... A potom mohla ísť rovno na pohotovosť!

VIDEO: Lucia Slaninková si na barly stále nezvykla!

Bolestivé ZRANENIE slovenskej Miss: Dochrámaná noha a potom... Mám krvavé pazuchy, je mi zle! (Zdroj: Instagram L.S.)

Lucia Slaninková sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2013 ešte ako tmavovláska. Porotu Miss Universe SR vtedy zaujala natoľko, že z nej urobili 1. vicemiss. Neskôr zaujala aj úspešného hokejistu Tomáša Tatara a niekoľko rokov dvojica tvorila pár. Dnes je kráska šťastná po boku iného muža... 

No ten jej nanešťastie nerobil spoločnosť na chate v Banskej Štiavnici, kde cez víkend relaxovala v spoločnosti priateľov. Znamenalo to teda, že si to so zranenou nohou musela do Bratislavy odšoférovať sama. Ale čo sa jej vlastne stalo? 

„Stalo sa mi to v nedeľu, išla som pri chate z kopčeka dolu, bolo už tak šero a šmykla sa mi noha, podvrtol sa mi členok. Teda, ja som si myslela, že je len podvrtnutý alebo tam mám niečo natiahnuté, nevedela som,“ opísala nešťastný moment pre Topky.sk Slaninková. Do Bratislavy išla teda až o deň neskôr.

Z chaty rovno na
Zobraziť galériu (7)

Stále si však myslela, že na nohu len zle našliapla. V utorok však už vedela, že musí vyhľadať lekára. „Myslela som si, že to nebude nič vážne a že sa to dolieči. Ale v utorok som na nohu už nevedela ani stúpiť, a tak ma frajer zobral do nemocnice a tam mi zistili, že mám prasknutú tú bočnú kosť a že to musí ísť do sadry,“ prezradila Lucia. 

Hlavu v smútku však nemá len zo zranenia, ale aj z toho, že v nedeľu má ísť na svadbu. „Ja a barly moc kamošky nie sme a som zvedavá, kedy si na ne zvyknem. Už mám ale v pláne, že ich v sobotu odhodím, aj sadru. Ale nie... To si robím srandu... No zvykám si,“ dodala kráska. Prajeme skoré zotavenie!

Z chaty rovno na
Zobraziť galériu (7)

Viac o téme: Lucia Slaninková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu