Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TOP momenty z Krištáľového krídla: Lintner má vážny PROBLÉM, intímna chvíľa Lakatošovej a… Uff, to je dekolt!

Silvia Lakatošová, Pavol Chovanec, Richard Lintner Zobraziť galériu (3)
Silvia Lakatošová, Pavol Chovanec, Richard Lintner (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V nedeľu večer sa odovzdávali prestížne ocenenia Krištáľové krídlo a galavečer prilákal do krásnych priestorov zámku v Pezinku viaceré známe tváre. Richard Lintner (43) bol nielen hosťom, ale aj členom poroty, no a do spoločnosti prišiel po boku rovno dvoch mladých žien. A pri pohľade na ne je každému jasné, že má bývalý hokejista vážny problém. Riaditeľku Miss Universe SR Silviu Lakatošovú (47) sa nám zas podarilo prichytiť pri intímnej chvíľke s manželom a... Uff, to je ale dekolt!

VIDEO: Zábery z galavečera Krištáľové krídlo

Zábery z galavečera Krištáľové krídlo (Zdroj: Topky.sk)

Záver minulého týždňa patril všetkým nominovaným a laureátom 24. ročníka Krištáľového krídla. Galavečer sa konal v nedeľu večer v krásnych priestoroch zámku v Pezinku a zúčastnilo sa ho veľké množstvo prominentných Slovákov. Niektorí zasadli do poroty, iní vyhlasovali výsledky či sprevádzali svojich priateľov. 

Galéria: Laureáti Krištáľového krídla za rok 2021:

Bývalý hokejista a generálny manažér Slovenskej hokejovej ligy Richard Lintner bol členom poroty pre kategóriu Šport, a tak na galavečere nemohol chýbať. Spoločnosť na akcii mu však, prekvapivo, nerobila pani manželka, ale dve mladé dievčatá. A okamžite pútali pozornosť - išlo totiž o jeho krásne dcéry.

Nebolo to pritom prvýkrát, čo Richardovi robila v spoločnosti garde dcéra - na Ples v opere pred rokom zobral svoju najstaršiu Kristínu. A rovnako ako vtedy ona zahviezdila, mohol byť tato pyšný aj tento raz. Pri pohľade na ne je totiž jasné, že má bývalý športovec problém - bude musieť odháňať hordy nápadníkov. Veď uznajte sami!

Richard Lintner s dcérami
Zobraziť galériu (3)
Richard Lintner s dcérami  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pohľady prítomných na seba strhávala aj riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová. V obtiahnutých šatách bez ramienok spôsobila, že mali prítomní páni problém pozerať sa jej do očí. Na obzeranie týchto partií má však výhradné právo jej manžel Pavol Chovanec a že to medzi nimi iskrí aj po rokoch, dokázali i počas večera. Podarilo sa nám ich totiž nafotiť pri horúcich bozkoch!

Silvia Lakatošová s manželom Pavlom Chovancom
Zobraziť galériu (3)
Silvia Lakatošová s manželom Pavlom Chovancom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Galéria: FOTO galéria z Krištáľového krídla:

Viac o téme: Krištáľové krídloSilvia LakatošováRichard Lintner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu