Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vdova po známom Čechovi bez zábran: Svetu ukázala holý zadok!

Andrea Pomeje Zobraziť galériu (7)
Andrea Pomeje (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Nepatrí medzi hanblivky! Andrea Pomeje (33) sa do povedomia verejnosti vryla ako manželka českého herca Jiřího Pomeje (†54), ktorému v roku 2013 porodila dcérku Aničku. Sympatická tmavovláska, ktorá sa živí ako DJ-ka, má na sociálnej sieti Instagram zhruba 100-tisíc fanúšikov. V týchto dňoch ich potešila poriadne odvážnym záberom.

Provokatívnych fotiek je dnes plný Instagram. Sexi krivkami sa sa na sociálnych sieťach ochotne pýšia aj mnohé známe krásky. K nim rozhodne patrí naprílad i krásna Andrea, ktorá sa v roku 2013 stala manželkou Jiřího Pomeje. Pre herca išlo o tretie manželstvo. Jeho prvou ženou bola herečka Michaela Kuklová, s ktorou sa rozviedli po 13 rokoch. V roku 2008 mal rozprávkovú a pompéznu svadbu s Ivetou Bartošovou. 

Andrea bola treťou manželkou herca Jiřího Pomeje.
Zobraziť galériu (7)
Andrea bola treťou manželkou herca Jiřího Pomeje.  (Zdroj: Profimedia)

Poslednou hercovou ženou bola práve sympatická Andrea. Ani ich manželstvo nebolo idylické a dvojica sa plánovala rozviesť. Jiří však bojoval s rakovinou, a tak tmavovláska rozvod odložila. Pomeje svoj boj nad chorobou prehral vo februári 2019.

Ešte v čase, keď Pomeje žil, dala sa Andrea dokopy s fešákom menom Petr Plaček, ktorý jej bol oporou. A vzťah dvojice trvá dodnes. Petr nepatrí medzi žiarlivých jedincov a nemá problém s tým, keď tmavovláska čo-to zo svojho tela ukáže aj fanúšikom. 

FOTO: Andrea Pomeje a Petr Plaček tvoria pekný pár. 

V týchto dňoch sa im Andrea pochválila tetovaním, ktorým má ozdobené svoje sexi telo. Zvolila záber, na ktorom má mokré vlasy a osušku posunutú tak, že aj odhaľuje aj jej dokonalý zadoček. „Luxusná fotka,” znie jedna z reakcií pod záberom. A s tým názorom veru súhlasia mnohí muži...

Andrea Pomeje skrýva pod šatami výstavnú postavičku.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Pomeje skrýva pod šatami výstavnú postavičku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jiří PomejeAndrea Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu