Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Český hviezdny pár po 19 rokoch vzťahu: Tajná SVADBA!

Známy český pár si v lete tajne povedal áno. Zobraziť galériu (4)
Známy český pár si v lete tajne povedal áno. (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Celých 19 rokov fungoval známy český pár bez papiera a vychovávali spolu 4 deti. Tento rok však využili, že kvôli koronavírusu mali menej práce a povedali si svoje áno. Ako sa v týchto dňoch prevalilo, herec Jan Dolanský (42) a Lenka Vlasáková (48) mali v lete tajnú svadbu!

A všetko by naďalej zostalo v úplnej tajnosti, keby ich neprezradila spoločná kamarátka Hana Yasmina Tavlaridis. Novomanželia jej totiž krstili knihu. No a keď herečku volala na pódium, prezradila jej nové meno: „Lenka Dolanská Vlasáková.“ Českí novinári tak okamžite zisťovali, či išlo len o chybu alebo sa známa Češka naozaj hrdí novým priezviskom.

No to už dvojica nič netajila. „Áno, vzali sme sa v lete,“ potvrdil pre Super.cz Dolanský. Najúsmevnejšie bolo vysvetlenie, prečo sa partneri rozhodli zobrať až teraz. „To sa pýtajú všetci. Asi sme nemali nič lepšieho na práci. Čo k tomu viac povedať,“ zahlásil herec, ktorý v lete kvôli zúriacemu koronavírusu mal výrazne menej práce. 

„Boli sme s Jendou obaja v bielom, celá tá svadba bola veľmi radostná. Boli sme krásni, bieli, pozitívni a veselí a bolo to nádherné, ako to má byť,“ pochvaľovala si mladomanželka. Na záver ešte prezradili, že po obrade sa konal aj krásny večierok.

Herečku Lenku Vlasákovú môžu slovenskí diváci poznať napríklad z filmov Ženy v pokušení či Ako sa zbaviť nevesty. Jej manžela Jana Dolanského zo seriálu Ohniví kuře, z filmu Líbaš jako Bůh či z trilógie Babovřesky. Dvojici gratulujeme!

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský sú už svoji.
Zobraziť galériu (4)
Lenka Vlasáková a Jan Dolanský sú už svoji.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jan DolanskýLenka Vlasáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu