Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kontroverzná exfarmárka sa pochválila zábermi z mladosti: Fúú, TOTO že je markizácka domina?!

Gabriela Bullová Zobraziť galériu (8)
Gabriela Bullová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Kto z fanúšikov markizáckej reality šou by si nepamätal na kontroverznú súťažiacu Gabrielu Bullovú (37)? Na povrch vyplávalo, že dvojnásobná mama sa živí ako domina. Na Vianoce sa pochválila správou, že sa bude vydávať a teraz už nosí pod srdcom tretie dieťa. Na sociálnej sieti sa pochválila zábermi z mladosti a len ťažko uveriť, že je to skutočne ona!

Gabrielu Bullovú, bývalú farmárku, ktorá v reality šou bojovala o slušný balík peňazí už bude zrejme navždy v očiach fanúšikov Farmy domina. Kontroverzná farmárka, ktorá má už dve deti - syna a dcéru, v období Vianoc poriadne šokovala, keď sa pochválila zásnubami.

Gabriela Bullová sa teší na tretieho potomka.
Zobraziť galériu (8)
Gabriela Bullová sa teší na tretieho potomka.  (Zdroj: Instagram G.B.)

Ešte väčší šok však prišiel, keď na sociálnu sieť zavesila fotografiu s tehotenským bruškom. Exfarmárka sa tak čoskoro stane trojnásobnou mamou. Pod srdcom nosí chlapčeka, ktorému s budúcim manželom vybrali meno Lacko po otcovi.

Nedávno si rodáčka zo Šale zaspomínala na časy minulé, keď mala 20 rokov. Na svoj instagramový profil zavesila zábery, na ktorých je z nej štíhla šťabajzňa. Len málokto by uveril, že na fotografiách je práve Gabika, ktorá sa dnes hrdí poriadne bujným poprsím a plnšou postavou. „Sladkých 20-21. Toto ani pravda nie je," napísala k jednej z fotiek Gabriela.

Takto vyzerala Gabriela Bullová ako 20-ročná.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerala Gabriela Bullová ako 20-ročná.  (Zdroj: Instagram G.B.)

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu