Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezda markizáckych Sestričiek bude dvojnásobný otec: Prezradil termín aj pohlavie!

Martin a Katka Mňahončákovci sa stanú dvojnásobnými rodičmi. Zobraziť galériu (6)
Martin a Katka Mňahončákovci sa stanú dvojnásobnými rodičmi. (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA – Len pred pár dňami vyšlo najavo, že markizácky doktor zo seriálu Sestričky sa stane po druhý raz otcom. Manželka Martina Mňahončáka (42) pod srdcom nosí ďalšie dieťatko. V piatkovom Teleráne prezradil herec pohlavie bábätka aj termín pôrodu.

Obľúbený herec Martin Mňahončák už takmer 10 rokov žije v harmonickom a šťastnom manželstve s Katkou. Dlhšie sa im nedarilo splodiť dieťa, no napokon sa predsa len dočkali a pred vyše rokom sa im narodila dcérka Dorotka. Tá sa teraz dočká súrodenca.

Malá Dorotka sa dočká sestričky.
Zobraziť galériu (6)
Malá Dorotka sa dočká sestričky.  (Zdroj: Instagram M.M.)

Keďže už zajtra je Deň otcov, téma, ktorej sa moderátori s hercom venovali bolo aj otcovstvo. Nezabudli mu poďakovať k ďalšiemu prírastku na ceste a pýtali sa ho na to, ako mu dcérka zmenila život. „Zrazu to prišlo, zrazu nám to zmenilo životy a je to bomba,“ povedal Martin, ktorý sa má podľa vlastných slov už čoskoro stať dvojnásobným tatom.

Moderátorom Romanovi Juraškovi a Lenke Šóošovej odtajnil aj pohlavie bábätka, hoci nie tak celkom napriamo. „My sme spali strašne veľa, malá spí skoro 12 hodín v noci a teraz tá druhá... No uvidíme,“ vyjadril sa Mňahončák a tým vlastne prezradil, že s manželkou čakajú druhé dievčatko a Dorotka tak bude mať sestričku. A dočká sa jej skutočne už o niekoľko dní. „Koncom mesiaca je termín,“ prezradil seriálový anesteziológ Peter.

Martin a Katka Mňahončákovci sa koncom júna stanú dvojnásobnými rodičmi.
Zobraziť galériu (6)
Martin a Katka Mňahončákovci sa koncom júna stanú dvojnásobnými rodičmi.  (Zdroj: Facebook M.M./K.M.)

Viac o téme: Martin Mňahončák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu