Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odvážny záber bývalej missky Husárovej: Hore bez... Fúú, tá je ale sexi!

Veronika Vágnerová Husárová Zobraziť galériu (5)
Veronika Vágnerová Husárová (Zdroj: Instagram V.V.)

BRATISLAVA – V roku 2007 vyhrala prestížnu súťaž krásy Miss Slovensko a získala korunku. Veronika Vágnerová Husárová (33) patrí medzi tie najkrajšie víťazky. Darí sa jej v pracovnom, ako aj súkromnom živote. Je vydatá, má krásneho a synčeka a ako niekdajšia kráľovná krásy má aj nádhernú postavu. Na svojom instagramovom profile sa pochválila odvážnym záberom hore bez.

Veronika Vágnerová Husárová patrí medzi najkrajšie kráľovné, ktoré súťaž Miss Slovensko vyhrali. Ani dlhé roky po tom, čo získala titul, jej z krásy neubudlo. Tmavovláska sa teší zo synčeka Alexka a po pôrode sa rýchlo dostala opäť do formy. Dáva si pozor na to, čo zje, no aj si dopraje, a pravidelne sa venuje cvičeniu. Vďaka disciplíne sa môže pýšiť sexi postavičkou, ktorú sem-tam predvedie aj na snímkach zdieľaných na sociálnej sieti.

Tak ako naposledy. Rodáčka z Komárna sa pochválila záberom, ktorý vznikol počas fotenia. Veronika na ňom však pózuje polonahá sediac na stoličke. Zhodila vršok a prsia si prekryla rukou. Fotkou chcela dať najavo to, že je minimalistka a tento štýl sa jej páči. V rovnakom duchu sa nechala na jednom boku aj tetovať. Fotka je síce odvážnejšia, no zároveň decentná a Vágnerová si takto pózovať rozhodne môže dovoliť!

Veronika Vágnerová Husárová sa pochválila odvážnym záberom.
Zobraziť galériu (5)
Veronika Vágnerová Husárová sa pochválila odvážnym záberom.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Viac o téme: Veronika Vágner Husárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu