Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Manželská kríza: Sväťo Malachovský (47) odcestoval, jeho manželka v spoločnom dome nebýva!

Indície naznačujú, že manželia žijú oddelene. Zobraziť galériu (4)
Indície naznačujú, že manželia žijú oddelene. (Zdroj: Instagram Š.M.)

BRATISLAVA - Ešte donedávna pôsobili šťastne a tešili sa na druhého spoločného potomka, dnes to však vyzerá, že manželia Malachovskí prechádzajú krízovým obdobím. Petra Malachovská (33) sa dokonca vrátila i s deťmi do svojho dievčenského bytu.

Nie je to tak dávno, čo sa Petra a Sväťo Malachovskí tešili na príchod druhého bábätka. Manželia pôsobili šťastne a nič nenasvedčovalo tomu, že by medzi sebou mali nejaké nezhody. Po tom, ako v auguste privítali na svet synčeka Marka, herečka sa akoby odmlčala a počuť o nej bolo len veľmi málo. Teraz sa však objavili indície, že dvojica prechádza krízou.

Sväťo a Petra Malachovskí ešte pred pár mesiacmi pôsobili ako harmonický pár.
Zobraziť galériu (4)
Sväťo a Petra Malachovskí ešte pred pár mesiacmi pôsobili ako harmonický pár.  (Zdroj: TV JOJ)

Petra sa totiž zbalila a zo spoločného bývania sa presunula do svojho bytu v Bratislave. Tam má i s oboma deťmi prebývať už niekoľko týždňov. Ani herca by ste však na spoločnej adrese nenašli. Momentálne je totiž v zahraničí. „Pán Malachovský je momentálne, myslím, v zahraničí. Keď sa vráti zo zahraničia, potvrdí, či bude mať čas a priestor, aby mohol u nás účinkovať znovu,” povedal pre Nový Čas manažér Radosšinského naivného divadla Ladislav Hubáček. V divadle sme sa snažili zistiť viac, ďalšie podrobnosti však prezradiť odmietli.

Prežívajú Petra a Sväťo Malachovskí manželskú krízu?
Zobraziť galériu (4)
Prežívajú Petra a Sväťo Malachovskí manželskú krízu?

Či ide v prípade dvojice skutočne o krízu, alebo sa Petra presťahovala do mesta z praktických dôvodov, kým je jej manžel na cestách, nevedno. Sväťo a Petra sú manželmi len od minulého leta, kedy si spoločné áno povedali v Tomášovskom kaštieli. Pre herca ide už o druhé manželstvo. To prvé, s klaviristkou Ľubicou Čekovskou, sa mu rozpadlo práve kvôli pletkám s výrazne mladšou Petrou.

Viac o téme: Sväťo MalachovskýPetra Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu