Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Modelka Krainová na exotickej dovolenke: Nasadila gumené rukavice a... Išla na vec!

Modelka Simona Krainová sa na exotickej dovolenke nevyhla fyzickej práci. Zobraziť galériu (7)
Modelka Simona Krainová sa na exotickej dovolenke nevyhla fyzickej práci. (Zdroj: Instagram)

BALI - Modelka Simona Krainová sa momentálne nachádza na Bali. Do turistami vyhľadávanej destinácie sa však nevybrala iba oddychovať, ale aj pomáhať. A tak popri nablýskaných fotografiách prekvapia aj zábery z "druhého brehu". V teniskách, s gumenými rukavicami a vrecami na odpad.

Simona Krainová patrí k najúspešnejším českým modelkám a za roky v modelingu stihla navštíviť tie najvychytanejšie destinácie a luxusné rezorty. Aj tentokrát sa rozhodla zohriať v exotike a vybrala sa na ďaleké Bali. Modelka sa pochválila už niekoľkými fotkami zo slnečnej pláže či z prechádzok po ostrove.

No práve jej posledný príspevok poriadne prekvapil. Simona v ňom ukázala niečo, na čo mnohí ľudia na jej profile nie sú zvyknutí. V krátkom videu vidieť blond krásku, ako sa prechádza po pláži s plastovým vrecom a zbiera odpad, ktorý vyplavila voda, či zanechali nezodpovední turisti. Za touto iniciatívou stojí ďalšia tvár šoubiznisu, známy tanečník a choreograf Yemi.

Modelka Krainová na exotickej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram S.K., )

Práve on sa rozhodol partii ukázať chudobnejšiu časť ostrova, ďalej od vyhľadávaných rezortov, a tiež miestnych ľudí a prírodu. A práve plážam, ktoré nie sú udržiavané hoteliermi a na ktorých sa tak hromadí odpad, sa rozhodli pomôcť. „Úsmevy miestnych z tvárí ani po rokoch nezmizli, avšak fenomén plastu ich začína veľmi trápiť, pretože ohrozuje ich živobytie, pomaly likviduje podmorský život, znečisťuje ovzdušie,“ vymenúva Simona. Zároveň priznáva, že od tejto iniciatívy neočakáva veľké zmeny, no je v tom pre ňu aj niečo viac.

Modelka Krainová na exotickej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram S.K., )

„Nechceli sme týmto počinom spraviť len gesto, vieme, že sme ani nespasili časť ostrova, ani neobjavili Ameriku, ale ukázať záujem a podporu nám prišlo správne, pretože voda je len jedna a je jedno, v akej časti planéty sa nachádza náš domov. A ktovie, kde budú chcieť na tejto malej planéte raz žiť moje deti,“ dodáva prezieravo. 

Nuž, aj malá iniciatíva je dobrá a modelka sa v tomto prípade naozaj má čím pochváliť.

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu