Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Veľké finále markizáckej Farmy: TOTO je víťaz 9. série!

Víťaz deviatej série Farmy je známy. Zobraziť galériu (12)
Víťaz deviatej série Farmy je známy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Deviata séria reality šou Farma sa definitívne skončila. Veľké finále sa uskutočnilo v piatok večer po dlhých štrnástich týždňoch boja v neúprosných podmienkach markizáckeho statku. V poslednom, no najdôležitejšom dueli, si svoje sily zmerali Miša a Šimon. Definitívnym víťazom sa napokon stal Šimon!

Historicky najviac súťažiacich, dokopy až 21, bojovalo v deviatej sérii markizáckej reality šou Farma. Len dvaja sa však mohli prebojovať až do veľkého finále. A zatiaľ čo Mišu bližšie k rozprávkovej výhre posunuli vypadnutí súťažiaci, Šimon si svoju účasť v poslednom dueli vybojoval v súboji s Ankou.


Pohroma na markizáckej Farme... A druhý finalista je jasný!


Prvou disciplínou bola oštiepková dráha. Súťažiaci mali za úlohu preniesť šesť oštiepkov cez prekážkovú dráhu a zavesiť ich na stojan. Šimonovi po ceste niekoľko syrov spadlo na zem, šikovnejšia v tejto disciplíne preto bola Miša a po prvej úlohe viedla 1:0.

Prvú diciplínu vyhrala Miša.
Zobraziť galériu (12)
Prvú diciplínu vyhrala Miša.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po druhej finálovej disciplíne sa karty trochu zamiešali - súťažiaci mali v kadi plnej bahna nájsť správny kľúč k truhlici, tú následne otvoriť a zazvoniť na zvon. To sa rýchlejšie podarilo Šimonovi a po tomto sa stav vyrovnal na 1:1.

Šimon sa stal víťazom druhej disciplíny a vyrovnal stav na 1:1.
Zobraziť galériu (12)
Šimon sa stal víťazom druhej disciplíny a vyrovnal stav na 1:1.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

O ďalšom bode rozhodli svojimi SMS hlasmi diváci. Výhru si podľa nich viac zaslúžil Šimon, ktorý z celkového počtu 47 283 hlasov dostal od Slovákov 34 327. Miša získala 12 956.

Viac hlasov od divákov dostal Šimon.
Zobraziť galériu (12)
Viac hlasov od divákov dostal Šimon.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

O absolútnom víťazovi rozhodla vedomostná disciplína. Lepšie poznatky o Farme preukázal Šimon, a tak sa výhercom rozprávkovej sumy 75 000 eur stal práve on. 

Šimon s náskokom dvoch správnych odpovedí vyhral vedomostnú disciplínu a stal sa absolútnym víťazom deviatej série Farmy.
Zobraziť galériu (12)
Šimon s náskokom dvoch správnych odpovedí vyhral vedomostnú disciplínu a stal sa absolútnym víťazom deviatej série Farmy.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Aké mali finalisti pocity tesne pred priamym prenosom a čo by urobili z výhrou? To sa dozviete z video-rozhovorov pod článkom!

Néma: farmár-finalista
Kiripolská - farmárka

Viac o téme: Tv MarkízaFarma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu