Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizácka kráska parádne schudla: Sexi postavičku ukázala len v spodnej bielizni!

Markizácka kráska parádne schudla. Zobraziť galériu (5)
Markizácka kráska parádne schudla. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Michalu Kiripolskú (25) si môžu diváci pamätať z poslednej série markizáckej Farmy, kde sa prebojovala až do samotného finále. Ani táto kráska sa však nevyhla „nežiaducim farmárskym účinkom“ a po súťaži viditeľne pribrala. Dnes je už ale všetko inak. Brunetka totiž výrazne schudla a s parádnym výsledkom sa pochválila aj na svojej fanúšikovskej stránke na internete. Wau, pozrite na tú postavičku!

O tom, že pobyt na odľahlom markizáckom statku je náročný vo všetkých smeroch, sa „na vlastnej koži“ presvedčila aj finalistka Farmy Michala Kiripolská. Extrémne podmienky a nezdravé stravovanie sa totiž po skončení šou výrazne podpísali aj na jej vzhľade.


Sexbomba z markizáckych obrazoviek rapídne schudla: Wau, pozrite na to telo!


S kilami navyše a neestetickými faldíkmi sa však rozhodla raz a navždy skoncovať. Kiripolskej sa podarilo dostať do formy prostredníctvom istej detoxikačnej kúry, ktorá jej pomohla zhodiť šesť kilogramov za neuveriteľné dva týždne.

S týmto fantastickým výsledkom sa brunetka pochválila na svojom instagramovom účte, kde zverejnila aj fotografie pred a po ukončení diéty. Exfarmárka sa cvakla len v spodnej bielizni a rozdiel na jednotlivých snímkach je priam dych berúci.

A hoci sa už dnes môže pýšiť pekne tvarovanou postavou, pod zverejneným príspevkom sa zároveň vyjadrila, že so svojou fyzickou premenou ešte ani len z ďaleka neskončila. Nuž, palec hore, Miša!

Exfarmárka Michala Kiripolská pred a po absolvovaní detoxikačnej kúry.
Zobraziť galériu (5)
Exfarmárka Michala Kiripolská pred a po absolvovaní detoxikačnej kúry.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: FarmaMichala Kiripolská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu