Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľké priznanie Igora Kmeťa: Takto to celé naozaj bolo!

Igor Kmeťo s manželkou Vierkou Zobraziť galériu (5)
Igor Kmeťo s manželkou Vierkou (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Len pred pár týždňami Slovensko obletela informácia, že Igor Kmeťo (59) sa nečakane opäť stane otcom. O tehotenstve sa totiž spolu s manželkou Vierkou dozvedeli až v siedmom mesiaci, z čoho logicky vyplývalo, že porodiť mala až niekedy v strede júla a zdalo sa, že malý Denisko prišiel na svet predčasne.

Igor Kmeťo, Kmeťoband
Bábätko sa vypýtalo na svet už 26. júna a do médií sa vďaka novopečenému tatkovi dostali dezinformácie, že za skorší termín môže lekár, ktorý sa rozhodol pre predčasný pôrod kvôli cestovaniu na dovolenku. Keď sme sa sympatického hudobníka na túto skutočnosť spýtali, celú situáciu nám razom ozrejmil.

„Nie, to nie je takto. Zle sa to napísalo, ja som mal ísť na dovolenku a ja som ju kvôli tomu zrušil. Lekár ide na dovolenku až v auguste (smiech). To bola zlá informácia. Ja som asi kecol, že doktor ide na dovolenku, ale ja som mal ísť na dovolenku,“ vysvetľoval šťastný otecko, ktorý topkám ozrejmil aj záležitosť s údajným cisárskym rezom.

„Ona rodila normálne,“ prezradil nám a na pravú mieru uviedol aj humbuk okolo dátumu. „Mala rodiť 25. júna podľa plánu a nakoniec rodila 26-teho. Čiže nakoniec o deň neskôr. To sme si len mysleli, že to má byť neskôr, lebo ona nevedela presne ani, kedy mala poslednú menštruáciu, lebo ona nevedela, že je v tom až do siedmeho mesiaca,“ povedal nám Igor a priznal, že jeho manželka bola v čase prevalenia tehotenstva už na prelome siedmeho a ôsmeho mesiaca.

Malý Denisko sa narodil len pred pár dňami.
Zobraziť galériu (5)
Malý Denisko sa narodil len pred pár dňami.

Nech je to už akokoľvek, v konečnom dôsledku je dôležité len to, že Denisko je zdravý chlapček a rodičia z neho majú obrovskú radosť. A aké sú aktuálne pocity hrdého tatka? „Ježiš, fantastické! Toto je už moje piate dieťa, ale ja neviem toto... chytil som mu prstíčky a to je strašné, normálne sa mi chlpy stavajú! Bomba... To kto neskúsil, musí skúsiť,“ smial sa spokojný Igor, ktorý momentálne chystá na oslavu svojho syna veľkolepú akciu s Kmeťobandom.

Ak vás zaujíma, o čo konkrétne ide, či ako na bábätko reagujú jeho starší súrodenci, pozrite si video vyššie.  

Viac o téme: Igor KmeťoKmeťoband
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu