Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kastingy do najprestížnejšej modelingovej súťaže: Začína to už tento piatok!

Michaela Kocianová Zobraziť galériu (2)
Michaela Kocianová

BRATISLAVA - Kastingy do najprestížnejšej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2017 začínajú už tento piatok! Uskutočnia sa v dňoch od 21. apríla do 30. apríla v obchodných centrách vo všetkých regiónoch Slovenskej republiky.

Ambasádorka projektu, topmodelka Michaela Kocianová, sa práve vrátila zo slnečného Maroka, kde trávila súkromnú dovolenku so svojím priateľom Arranom Yentobom. A teraz opäť vyráža na kastingovú šnúru hľadať nové nádejné tváre modelingu. Sama Michaela sa o súťaži vyjadrila: „Schwarzkopf Elite Model Look je mojou takmer neodlučiteľnou súčasťou. Bola som tiež jednou z mladých dievčat, ktoré na išli na súťaž vyskúšať šťastie a je pre mňa veľkou cťou, že môžem byť ambasádorkou už 7-my rok.“

Riaditeľ súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre SR a ČR Sáša Jány k projektu povedal: „Som veľmi rád, že Miša Kocianová opäť prijala post ambasádorky súťaže – aj práve preto, že ona je inšpirujúcou modelkou pre mladú generáciu, ktorá aktívne sleduje jej instagram a teší sa na rady, ktoré počas kastingových tour v 10-tich mestách Slovenska môže získať.”

Schwarzkopf Elite Model Look 2017 pre Slovenskú republiku prebehne v apríli 2017 v týchto obchodných centrách:

Kastingy do najprestížnejšej modelingovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

Generálnym partnerom súťaže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2017 je Schwarzkopf, ďalšími partnermi sú Rowenta for Elite Model Look, dekoratívna kozmetika Artdeco, lifestylový internetový magazín Feminity a špecialista v starostlivosti o zuby a telo Profimed. Mediálnymi partnermi sú rádio Europa 2, magazín EVA, Bigmedia a Fashion TV czech&slovak.

 

Viac o téme: Michaela Kocianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu