Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Česká herečka chystá svadbu: Áno povie hokejistovi!

Monika Absolonová Zobraziť galériu (5)
Monika Absolonová (Zdroj: SITA)

PRAHA - Česká speváčka a herečka Monika Absolonová a hokejista Tomáš Horna sa zasnúbili. Tridsaťdeväťročná rodáčka z Benešova, ktorá má s budúcim manželom syna Tadeáša, to prezradila dnes prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

"Dobré ráno, máme za sebou víkend. V sobotu mal Tadeáš deväť mesiacov a s oneskorením sme oslavovali narodenie mojej babičky. V nedeľu mala narodeniny Tomášova babička a oneskorenú oslavu Hana Křížková a Tomáš ma požiadal o ruku. Musím povedať, že také milé a originálne, za asistencie našich blízkych, som to nečkala. Bolo to veľmi pekné, dojemné, vtipné. Áno, máme takmer ročného chlapčeka a už plánujeme svadbu. Takže na tento víkend naozaj nezabudneme. Jeee, zabudla som napísať, že som povedala áno," uviedla speváčka. Dvojica sa dala dokopy v roku 2014. Tridsaťpäťročný hokejista má z predchádzajúceho vzťahu dcéru.

Monika Absolonová sa stala ako sedemročná členkou Kühnovho detského zboru. Na konte má albumy Monika (1993), Dál jen při mně stůj (1994), První den (1999), Jsem nevěrná (2001), Zůstávám dál (2004) a Muzikálové album (2010). Muzikálovému herectvu sa venuje od roku 1995, pričom účinkovala v predstaveniach Dracula, Krysař, Kleopatra, Rebelové, Noc na Karlštejně, Angelika, Funny Girl, Zorro a ďalších. Zahrala si vo filmoch Princezna ze mlejna 2 (1999), Kameňák 2 (2004), Kameňák 3 (2005) či Vybíjaná (2015). 

Viac o téme: ZasnúbenieMonika AbsolonováTomáš Horna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu