Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce odhalenie: Tvrdé drogy na nakrúcaní farmárskej Bez servítky?!

Bývalí účastníci reality šou Farma sa stretli pri natáčaní šou Bez servítky.
Bývalí účastníci reality šou Farma sa stretli pri natáčaní šou Bez servítky.

BRATISLAVA - Prisilná káva! Uplynulý týždeň sa niekoľkí exsúťažiaci z markizáckej reality šou Farma stretli pri natáčaní relácie Bez servítky. A ako sa nám podarilo zistiť, išlo o poriadne divoké chvíle. Dostala sa k nám totiž informácia, že jeden z účinkujúcich priamo počas nakrúcania bral tvrdé drogy.

Uplynulý týždeň sme vás na Topkách informovali o tom, že už v týchto dňoch začína Markíza natáčať novú Farmu s najvýraznejšími postavami predchádzajúcich sérií.


Prísne tajné plány Markízy: Farma už po dvoch mesiacoch... S týmito starými hviezdami!


Ešte predtým, ako súťažiaci na statok odcestovali, však televízia nakrútila aj farmársky diel programu Bez servítky. A podľa našich informácií to bola teda poriadna divočina. Zdroj zo zákulisia relácie nám totiž prezradil, že jeden z účinkujúcich priamo počas natáčania užíval tvrdé drogy. 

Malo ísť o biely prášok pervitín, ktorý vraj súťažiaci šňupal priamo na pľaci. Okríknuť ho mal dokonca aj jeden z členov štábu, ktorý všetko videl na vlastné oči. No keďže ide o maximálne citlivú tému, rozhodli sme sa meno aktéra nezverejniť. „XY počas natáčania užíval pervitín. Bolo to v deň, keď varil YZ. Správal sa naozaj neprístojne. Napomínal ho dokonca aj člen štábu, že nie je na feťáckej párty,“ prezradil nám náš zdroj. 

Skontaktovali sme sa v tejto súvislosti aj so samotným súťažiacim, no ten všetko poprel. „Je to lož. Som slušný pracujúci človek. Sú to zavádzajúce klamstvá,“ povedal nám obvinený účinkujúci. Dali sme preto priestor na vyjadrenie aj jednému z jeho súperov. No na túto tému sa s nami dotyčný nechcel rozprávať. „Prepáčte, ale nemôžem o tom hovoriť,“ slušne nás odbil. Nuž, nech je to ako chce, drogám sa jednoznačne treba z veľkej diaľky vyhýbať! 

Viac o téme: FarmaBez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu