Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na Farme to bude poriadna divočina: Veď sa tam pozabíjajú!

Bývalí farmári sa chystajú opäť na statok. Zobraziť galériu (10)
Bývalí farmári sa chystajú opäť na statok.

BRATISLAVA – Toto bude ešte husté! Televízia Markíza už o pár týždňov prinesie na televízne obrazovky opäť známu šou Farma. V poradí siedma séria tohto projektu bude ale iná ako tie doposiaľ. Na statok totižto zavítajú „starí“ farmári, medzi ktorými to v minulosti len tak iskrilo. Či už sexuálne, alebo naopak výbuchmi hnevu a zlosti.

Bude sa veru na čo pozerať! Len v decembri sa skončila šiesta séria Farmy a televízia Markíza už v tichosti chystá ďalšiu. O pár týždňov opäť prinesie na televízne obrazovky statkársku šou, kde sa podľa našich informácií majú objaviť staré tváre z predchádzajúcich ročníkov tejto súťaže.

„Markíza oslovila tých najvýraznejších farmárov z uplynulých ročníkov. Na statok majú ísť Lucia Mokráňová, Réza Givili, Božka Candráková, Lucia Frčková, Adam Kováč a hovorí sa aj o Jane Hrmovej,“ prezradil nám mená niekoľkých farmárov náš zdroj. A tak si mnohí priaznivci tohto programu určite ihneď zaspomínali, čo títo farmári vyvádzali na statkoch.

Jedným z účastníkov má byť aj Réza Givili, ktorý sa po skončení piatej série dal dokopy s bývalou farmárkou Božkou Candrákovou. Tá súťažila v šou rok pred ním. Hoci im to v súkromí momentálne klape, raz sa už rozišli, a tak ich spoločná účasť v novej sérii môže dopadnúť akokoľvek. Réza je totižto chlap, ktorý sa nehanbil v minulosti pozrieť po akýchkoľvek „seskoch“ svojich spolufarmárok. A tak môže dôjsť aj k žiarlivostným scénam.

Na hospodárstvo majú prísť aj exmilenci Lucia Frčková a Adam Kováč, čo je rovnako zaujímavá dvojica. Hoci kedysi tvorili zamilovaný pár, dnes je Lucia šťastne vydatá. Kvôli Adamovi bola schopná už raz opustiť partnera, takže bude určite zaujímavé sledovať, ako sa títo dvaja k sebe budú správať a či náhodou si zas k sebe nenájdu cestičku.

Okrem nich tam bude aj ďalšia známa sexi farmárka Lucia Mokráňová, ktorá okrem dokonalých kriviek, pútala pozornosť aj niekoľkými zraneniami. Výsledkom bolo, že musela kvôli zranenému členku nedobrovoľne odísť. Hoci sa po niekoľkých týždňoch vrátila, opäť sa jej prihodila nehoda- padla zo stromu. Snáď sa tam tentoraz fakt nezabije.  Nechajme sa prekvapiť, ktorí exfarmári do šou ešte prídu. No už teraz je jasné, že o zábavu je postarané.

Viac o téme: FarmaKováčFrčkováCandrákováMokráňováGivili
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu