Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lakatošovej súťaž krásy v nedohľadne: Čo sa deje s Miss Universe po 17 rokoch?!

Víťazky Miss Universe SR 2015. Zobraziť galériu (4)
Víťazky Miss Universe SR 2015.

BRATISLAVA - Bude alebo nebude?! Slečny, ktoré by chceli tento rok skúsiť šťastie na Miss Universe SR, musia byť poriadne zmätené. Hoci po minulé roky boli v tomto období známe už mená dvanástich finalistiek, tentoraz nie sú ešte vyhlásené ani termíny kastingov. Topky.sk zisťovali, či sa vlastne bude ešte táto súťaž krásy konať.

Slováci si každoročne volia dve kráľovné krásy – Miss Slovensko a Miss Universe SR. No zatiaľ čo v rámci prvej zo spomínaných súťaží kompetentní cez víkend už vyberali finálovú dvanástku, tá druhá ešte nevyhlásila ani termíny kastingov. A to pritom vlani bola vo všetkom dokonca rýchlejšia ako konkurencia. 


Toto je finálová dvanástka Miss Universe SR: Vyberte si novú kráľovnú krásy!

Miss Universe SR 2015 má rovno 4 tituly: Kráska č. 4 prevalcovala súperky!


Topky.sk zisťovali, či sa súťaž krásy pod vedením Silvie Lakatošovej vôbec bude ešte konať. Dozvedeli sme sa, že po dlhých 17 rokoch sa organizátori rozhodli pre nečakanú zmenu. Konkurzy spolu s finálovým večerom prebehnú o celé tri mesiace neskôr, ako bolo doteraz zvykom. 

„Posunuli sme to, pretože aj svetová Miss Universe posunula finále. Oni to majú teraz už vždy v decembri, takže my budeme robiť kastingy až niekedy začiatkom apríla. Posunuli sme celú súťaž,“ prezradila pre Topky.sk Silvia Lakatošová. Finálový večer sa tak bude konať koncom mája alebo dokonca až začiatkom júna. 

„Dievčatá vždy dlho čakali, kým išli na svetové finále Miss Universe, minulý rok bolo dokonca až v januári, takže skoro rok po našom finále. Tak sme to celé posunuli, aby si dievčatá užili leto a potom už išli na svetové finále,“ vysvetlila nám riaditeľka. Na meno novej Miss Universe si tak budeme musieť ešte hodnú chvíľu počkať.

Viac o téme: Miss Universe SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu