Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odvážna herečka z Pelíšok: Ťahá jej na 60 a ukazuje podväzky!

Herečka Eva Holubová si zahrala aj v českom filme Pelíšky. Zobraziť galériu (5)
Herečka Eva Holubová si zahrala aj v českom filme Pelíšky.

PRAHA - Fíha! Evu Holubovú (56) Slovákom extra predstavovať nemusíme. Azda každý si českú herečku pamätá ako učiteľku z kultovej komédie Pelíšky. Dnes má herečka o 16 rokov viac, no podľa fotiek na jej Facebooku by to tipoval málokto. Na web totiž vešia jednu zvodnú fotku za druhou. Pochválila sa dokonca aj záberom, na ktorom odhaľuje svoje čierne podväzky.

Herečka Eva Holubová patrí medzi najvýraznejšie osobnosti českého filmu. Počas svojej kariéry sa objavila v obrovskom množstve zábavných, ale aj vážnych diel. No väčšina Slovákov ju vníma najmä ako učiteľku z komédie Pelíšky. Tam si známa Češka zahrala ešte ako štyridsaťročná.

Dnes už umelkyni ťahá na 60, no ženskosti má stále na rozdávanie. Dôkazom je jej oficiálny profil na sociálnej sieti Facebook, kde na svoj vek pridáva pomerne odvážne fotky. Už počas leta sa so svojimi fanúšikmi podelila o zábery z dovolenky, na ktorých odhalila pochudnuté telo len v dvojdielnych plavkách. 


Učiteľka z Pelíšok zhodila šaty: Takto vyzerá jej 56-ročné telo!


A tentoraz sa rozhodla šokovať opäť. Na web totiž zavesila fotku, ktorú by odvážnou nazvala aj nejedna dvadsiatka. Tmavovlasá dáma v červených šatách si totiž na zábere dvíha sukňu tak vysoko, až odhaľuje svoje sexi čierne podväzky. A tie štíhle nohy... 

Aj napriek tomu, že Eve Holubovej ťahá na 60, stále je veľmi ženská a rada provokuje.
Zobraziť galériu (5)
Aj napriek tomu, že Eve Holubovej ťahá na 60, stále je veľmi ženská a rada provokuje.  (Zdroj: Facebook E.H.)

Viac o téme: Eva Holubová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu