Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Twiinsky vyvalili prsia: Daniela ako sado-maso žienka!

Sexi Twiinsky Veronika a Daniela Nízlové vytasili prsia. Daniela vyzerala ako sado-maso žienka. Zobraziť galériu (19)
Sexi Twiinsky Veronika a Daniela Nízlové vytasili prsia. Daniela vyzerala ako sado-maso žienka.

BRATISLAVA – Sexi cice! Speváčky z dua Twiins Veronika a Daniela Nízlové (28) sa vo štvrtok večer objavili v spoločnosti na krste nového CD Mira Jaroša (37). Nahodené boli v dráždivých outfitoch, ktoré obkresľovali ich krivky a vo výstrihoch odhaľovali ich prsia. Bolo sa veru na čo pozerať. Druhá menovaná vyzerala takmer ako taká domina.

Pútali pozornosť! Najznámejšie spevácke dvojičky Veronika a Daniela Nízlové sa v spoločnosti vždy objavujú dokonalo upravené a nastajlované. Vo štvrtok večer nechýbali na krste nového CD Mira Jaroša, kde si s bývalým superstaristom aj zaspievali. „Krstil som svoj nový album, kde mám aj s Twiinskami duet s názvom Originál. Hoci sú na pohľad rovnaké, každá je zároveň originál, tak preto tento názov,“ prezradil Jaroš, ktorému krásky jeho akciu rozhodne príjemne spestrili.


Prečítajte si: Na pódiu sexi cice, doma žiadne páradnice: Twiinsky odhalili tvár bez mejkapu!


V dráždivých outfitoch ukázali obe sestry sexi postavičky.  Daniela provokovala v koženom erotickom outfite, v ktorom vyzerala ako sado-maso žienka. V ten večer sa jej do očí asi nikto nepozeral, rovnako ako jej sestre, ktorá tiež odhalila príťažlivý dekolt.

Okrem nich si uvedenie nového CD do sveta nenechala ujsť ani budúca mamička a bývalá superstaristka Dominika Mirgová, ktorá sa stala krstnou mamou nového albumu. „S Dominikou dlho spolupracujem, trávime spolu veľa času, a keďže sa čoskoro stane mamou a bude mať tiež krst bábätka, tak som  ju požiadal, aby  mi pokrstila nové CD, na ktorom máme tiež spoločný duet Vypeckuj rádio,“ netajil spevák. Napriek blížiacemu sa pôrodu a veľkému brušku si na akcii Mirgová nielen s Jarošom zaspievala, ale aj zatancovala. Ako sa zdá, na akcii nuda rozhodne nebola. Ukážky skladieb z nového Jarošovho CD 5 si môžete pozrieť vo videu pod článkom.

Miro Jaroš a ukážky skladieb z jeho nového albumu #5.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu