Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská exmanželka Hapku: Nechutné erotické scény!

Zora Ulla Kessler účinkovala v naozaj drsných filmoch. Zobraziť galériu (13)
Zora Ulla Kessler účinkovala v naozaj drsných filmoch.

PRAHA - Vyzliekala sa! Exmanželka skladateľa Petra Hapku (†70) účinkovala v mnohých filmoch obnažená. Zora Ulla Kessler (64), pôvodom zo Slovenska, hrala v mnohých talianskych hororoch. Nevyhla sa tak ani naozaj drsným scénam. Zo snímky Ženy od hlbokej rieky sa asi mnohým dvíhal žalúdok.

Česká republika sa včera rozlúčila so zosnulým skladateľom Petrom Hapkom. Najsledovanejšími osobami na obrade boli jeho ženy, ktorých počas života vystriedal naozaj požehnane. Na poslednej rozlúčke nechýbala ani umelcova druhá exmanželka Zora Ulla Kessler, ktorá je podľa portálu čsfd.cz slovenskej národnosti. 

Blondínka je profesiou herečka a účinkovala v menších úlohách vo filmoch ako Perinbaba, Anjel s diablom v tele, či Fešák Hubert. Na svojom konte má však aj množstvo talianskych hororov. V mnohých snímkach účinkovala Kesslerová vyzlečená a bez hanby ukázala svoje prsia či ochlpenie v rozkroku. 

„Podľa dostupných recenzií nepozerateľná blbosť, ale Zora je Zora,” píše sa na internete k jednému zo zahraničných počinov, v ktorom sa Slovenka obnažila. V iných však pohľad na nahú herečku vyvoláva skôr zdesenie. Ženy od hlbokej rieky obsahujú naozaj nechutné scény - tou najhoršou je zrejme Kesslerová visiaca na železných hákoch za prsníky. Tie jej prepichli kanibali, ktorí sa násilia nijako neštítili. GALÉRIA k tomuto článku preto nie je vhodná pre deti a slabšie povahy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu