Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dusno v Markíze: Horváthová a Puškárová sú naštvané!

Scénky z novej šou Kredenc poriadne  nahnevali Kvetu Horváthovú a Zlaticu Puškárovú. Zobraziť galériu (5)
Scénky z novej šou Kredenc poriadne nahnevali Kvetu Horváthovú a Zlaticu Puškárovú. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Bolo to príliš?! Markíza takto pred týždňom odvysielala prvú časť novej zábavnej šou s názvom Kredenc. Humoristi si v nej okrem viacerých obľúbených relácií zobrali na paškál aj známe tváre modro-žltej televízie. No a práve to sa stalo kameňom úrazu. Scény, v ktorých Juraj Kemka (39) a Petra Polnišová (38) parodujú Zlaticu Puškárovú (37) a Kvetu Horváthovú (37), totiž moderátorky nahnevali natoľko, že si v Záhorskej Bystrici vydupali cenzúru.

Na chodbách televízie Markíza je v týchto dňoch poriadne dusno. Na svedomí to má nová zábavná relácia Kredenc, ktorá na modro-žltej stanici odštartovala uplynulý pondelok. Humoristi v nej totiž parodujú mnohé obľúbené relácie. Medzi nimi napríklad Televízne noviny, či reality šou Farma. No a práve v rámci týchto programov sa objavili scény, ktoré poriadne rozzúrili Zlaticu Puškárovú a Kvetu Horváthovú, na čo upozornil aj denník Plus 1 deň. 

V Televíznych novinách, ktoré v šou nazvali Televízne koniny, totiž Juraj Kemka a Petra Polnišová napodobňujú známu moderátorskú dvojicu Patrika Švajdu a Zlaticu Puškárovú. Tí pritom ešte pred odštartovaním prvého dielu tvrdili, že so zábavou na ich účet problém nemajú. „Úplne v pohode, nevidíme v tom žiadny problém. Kto sa nevie zasmiať sám na sebe, berie sa príliš vážne,“ povedala minulý týždeň pre topky.sk blondínka.

No problém nastal, keď sa v projekte objavili zábery parodujúce aj syna známej dvojice. „Kde máš malého?“ zahlásil Kemka. „No šak, keď nemôže byť so svojím tatkom, tak ho musím nosiť sem,“ odpovedala Polnišová a spod stola vytiahla dieťa. No a práve toto sa stalo kameňom úrazu. Známu moderátorku scéna vytočila. A tak si vydupala, že zo sobotňajšej reprízy Kredenca sa tieto zábery vystrihli. „Zareagovali sme ako akíkoľvek iní rodičia. Je to iná situácia, ako keď parodujú nás,“ povedala pre spomínaný denník Puškárová.

Výhrady voči zábavnej šou mala aj Kveta Horváthová. Tú totiž tvorcovia relácie nazvali v paródii na reality šou Farma menom Krepka. A to sa blondínke vôbec nepáčilo. Podobne ako Puškárová preto vyžadovala nápravu. Výsledok? Ani táto scéna sa v reprízovanej časti už neobjavila. 

V tejto súvislosti sme oslovili aj televíziu v Záhorskej Bystrici. „Ani Zlaticu ani Kvetku scény z Kredenca ‚nenahnevali‛ a tvrdiť niečo podobné by bolo klamstvo. Rovnako si nič ‚nevydupali‛, rozhodnutia o obsahu vysielaného programu robí výlučne vedenie televízie, nie moderátori,“ povedala pre topky.sk hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová. Je však zvláštne, že sa v sobotňajšej repríze sporné zábery zrazu neobjavili. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu