Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kveta Horváthová si po 20 rokoch na obraze zavarila: Diváci sa búria!

Kvetu Horváthovú pozná celé Slovensko s krátkymi vlasmi. Zobraziť galériu (9)
Kvetu Horváthovú pozná celé Slovensko s krátkymi vlasmi. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto nebol správny krok! Kveta Horváthová (38) sa na televíznych obrazovkách objavuje už dlhých 20 rokov. A za ten čas sa nikdy výrazne nezmenila. Slováci ju poznajú ako krátkovlasú blondínku, čo sa postupne stalo už akýmsi jej poznávacím znamením. No nedávno si moderátorka od fanúšikov vyslúžila poriadne tvrdú kritiku. Markizáčka si totiž nechala dorásť vlasy. A to sa divákom absolútne nepozdáva.

Kveta Horváthová sa na televíznych obrazovkách objavuje už dlhých 20 rokov. Ako 18-ročná začínala v mládežníckej televízii Crn-crn, no dnes ju už azda nikto nepozná inak ako ostrieľanú markizáčku. Už hodnú chvíľu sa totiž divákom prihovára nielen z Telerána, ale aj prostredníctvom reality šou Farma a najnovšie aj magazínu Reflex.

No hoci si za tie roky pôsobenia v slovenskom šoubiznise blondínka našla nemalú základňu skalných fanúšikov, aj od tých si nedávno vyslúžila nepríjemnú kritiku. A dôvod? Moderátorka, pre ktorú sa krátke vlasy stali doslova poznávacím znamením, totiž po dvoch desaťročiach na televíznych obrazovkách výrazne zmenila imidž. 

Divákom sa však jej nová frizúra vôbec nepozdáva. Na sociálnej sieti Facebook sa pod fotkou s jej aktuálnym výzorom objavila hotová záplava negatívnych reakcií. Podľa Slovákov totiž vlasy po bradu blondínke pridali niekoľko rokov. „Podľa mňa sa jej to nehodí. Vyzerá staršie,“ objavilo sa v príspevkoch. „Vyzerá ako zo starého filmu. Krátke jej išli viac. Toto nie je ona,“ zhodovali sa komentujúci, ktorí by mali najradšej na obraze opäť starú známu Kvetu. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú moderátorku, nech nám prezradí, aké reakcie si na nové vlasy vypočula ona osobne. „Ľudia z môjho okolia reagujú pozitívne a ľudia, ktorí ma vídajú na obrazovke, sú rozdelení do dvoch táborov. Niektorí mi radia okamžite sa ostrihať, iným sa môj účes a odvaha pustiť sa do zmeny páčia,“ priznala Horváthová. „Po rokoch nosenia krátkeho účesu som si povedala, že by to už chcelo zmenu. Aspoň na nejaký čas,“ dodala. Čo hovoríte na jej účes vy? 

Kveta Horváthová sa po 20 rokoch objavila na televíznych obrazovkách s novým imidžom.
Zobraziť galériu (9)
Kveta Horváthová sa po 20 rokoch objavila na televíznych obrazovkách s novým imidžom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Kveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu