Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spredu ukázala nohavičky, zozadu faldíky: Verešová na móle prekvapila!

Andrea Verešová predviedla aj to, čo nechcela. Zobraziť galériu (11)
Andrea Verešová predviedla aj to, čo nechcela.

BRATISLAVA - Odhalila všeličo! Andrea Verešová (33) sa vo štvrtok predviedla na Bratislavských módnych dňoch. Sexi kráska v pomerne odvážnych modeloch dokázala, že na mólo stále právom patrí. Ukázala toho však o trochu viac, než mala v pláne. Vďaka vysokému rozparku jej totiž pod čiernymi šatami v niektorých okamihoch svietili bledé nohavičky. A pri krútení zadočkom si zas postláčala kožu na chrbte tak, až jej vznikli faldíky.

Opäť na Slovensku! Andrea Verešová si z Prahy odskočila do Bratislavy, aby sa prešla po móle v rámci vyvrcholenia tohtoročných Bratislavských módnych dní. Svojim krajanom sa predviedla v róbach, ktoré nechali vyniknúť jej udržiavanú postavu. Ukázala však aj o čosi viac, než chcela.

Galéria: Fotoreportáž z vyvrcholenia Bratislavských módnych dní.

Jeden z modelov mal poriadne vysoký rozparok a Andrea si zrejme neuvedomila, že niektoré pózy ju môžu v tomto prípade zradiť. Zvolila totiž také postoje, pri ktorých do objektívov svietili jej bledé nohavičky. Treba však poznamenať, že na takéto nehody je stará harcovníčka už zvyknutá. „Niektoré šaty sú proste komplikované a náročné na nosenie aj pre takú profesionálku, ako som ja,” povedala nám v minulosti pri podobnom odhalení.

S čím ale určite nerátala, boli faldíky. Verešová sa o seba stará, neustále cvičí a na tele nemá ani gram prebytočného tuku. Napriek tomu vo štvrtok pútali pozornosť aj záhyby na jej chrbte. Tmavovláska totiž krútila zadočkom tak intenzívne, že jej koža neodolala a takto sa poskladala.

Na ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť, v čom prišli oblečené na módne dni známe dámy nášho šoubiznisu. Vyberte tú NAJ!

Sledujte TopkyTV: Pozrite si zábery zo záverečného dňa Bratislavských módnych dní

Záverečný deň BMD

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu