Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Aj cici, aj rici: Tieto chcú byť najkrajšou Slovenkou!

Dievčatá predviedli na kastingoch svoje krivky. Zobraziť galériu (29)
Dievčatá predviedli na kastingoch svoje krivky.

BRATISLAVA – Bolo sa na čo pozerať! Včera sa v našom hlavnom meste konal posledný z kastingov do súťaže Miss Slovensko. Zišlo sa na ňom množstvo atraktívnych dievčat, ktoré sa túžia stať ďalšou kráľovnou krásy. Vysoká koncentrácia šarmu však bola pri výbere finalistiek aj v iných mestách.

Éra úradujúcej kráľovnej krásy Kristíny Krajčírovej sa už čoskoro končí. Lukratívnym titulom Miss Slovensko sa namiesto Bratislavčanky bude pýšiť iná slečna. O tej rozhodne odborná porota, ktorá má už v týchto dňoch za sebou jednotlivé kastingy vo vybraných mestách. Finálová dvanástka súťažiacich bude známa po nedeli, kedy sa koná semifinálové kolo.

Ako vidno, milovníci ženskej krásy sa majú na čo tešiť.  Do súťaže sa hlásili štíhle dievčatá, ktoré majú oblejšie krivky na tých správnych miestach. „Hľadáme príťažlivé mladé dámy, nie nevyzreté dievčatká. Samozrejme, počas niekoľkomesačnej prípravy sa ešte dá veľa vecí upraviť, keďže sa im bude venovať celý tím odborníkov, ale základ zaujímavej osobnosti tam už musí byť,“ priblížila výber finalistiek riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová.

Okrem nej majú osud dievčat v rukách aj úradujúca Miss Slovensko Kristína Krajčírová, odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák, či módny návrhár a fotograf Lukáš Kimlička. Víťazku súťaže čaká postup na svetovú súťaž Miss World, ročná honorovaná zmluva, osobný automobil, exkluzívna dovolenka a ďalšie ceny.

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na bratislavskom kastingu do súťaže Miss Slovensko. 

Kasting MS 2013

Dievčatá predivedli na kastingu svoje krivky.
Zobraziť galériu (29)
Dievčatá predivedli na kastingu svoje krivky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu