Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Gayporno markizáckeho sexsymbolu: Ďalšie tresty kvôli škandálu, budú pykať aj Slováci!

Jakub Lorencovič mal byť novým slovenským sexsymbolom. Doplatil však na hriešnu minulosť. Zobraziť galériu (10)
Jakub Lorencovič mal byť novým slovenským sexsymbolom. Doplatil však na hriešnu minulosť.

BRATISLAVA – Na jeho hriešnu minulosť doplatia viacerí! Herecká kariéra Jakuba Lorencoviča (23), ktorý v súčasnosti účinkuje v markizáckom Búrlivom víne, zhasína skôr, než vôbec poriadne začala. Po tom, čo sa na verejnosti prevalila mladíkova aféra s nakrúcaním gayporna, je jeho pôsobenie v seriáli ohrozené. Tým však problémy nekončia. Rodáka z Prešova čaká ďalší trest, ktorý bude mať dopad aj na všetkých fešných mládencov spod Tatier.

Jakub Lorencovič sa do povedomia televíznych divákov dostal vďaka účinkovaniu v markizáckom seriáli Búrlivé víno. V súvislosti s tým sa ihneď rozpútali diskusie o tom, že je silnou konkurenciou pre naše známe mužské sexsymboly. Pochvalné reči boli napokon oprávnené – veď začínajúci herec z východného Slovenska sa pýšil aj titulom Muž roka 2011. Mladíkovu sľubnú kariéru a narastajúce sebavedomie však stopla informácia o tom, že v mladosti nafotil erotické akty a účinkoval vo filmoch pre dospelých s homosexuálnou tematikou.

Ako sme sa z hercovho okolia dozvedeli, jeho ďalšie účinkovanie na obrazovkách je preto neisté. Najlepšie na tom nie je ani jeho psychika. „Jakub to nesie veľmi ťažko. Utiahol sa a takmer s nikým nekomunikuje,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia seriálu. To, že sa uzavrel pred vonkajším svetom, potvrdzuje aj oznam, ktorý sa objavil na jeho fanúšikovskej stránke na Facebooku. „Jakub sem nejakú dobu nebude chodiť, preto vám nebude vedieť ani odpísať na správy. Mrzí nás to... znelo v odkaze.

Lorencovičov stav zrejme nezlepší ani fakt, že mu odobrali aj titul, ktorý mu zaručil prvenstvo v spomínanej chlapskej súťaži krásy. „Po zvážení všetkých okolností, ktoré mi Jakub Lorencovčič zatajil, mu bol  odobratý titul Muž roka SR 2011. V zmluve pritom finalisti podpisujú, že nič podobné nikdy nenakrúcali a nefotili. A Jakub to potvrdil. Dokonca som sa každého finalistu osobitne niekoľkokrát na túto vec pýtal,“ povedal pre portál Super.cz organizátor súťaže David Novotný, ktorý svoje rozhorčenie vôbec neskrýval. „Ako organizátor sa cítim oklamaný. Teraz vážne zvažujem vymáhanie zmluvnej pokuty, ktorá by bola využitá na charitatívne projekty,“ dodal naštvane Novotný.

Sklamaný usporiadateľ súťaže sa dokonca netají tým, že na Lorencovičovu mladícku nerozvážnosť doplatia aj ostatní slovenskí krásavci. „Som celou situáciou znechutený. Ďalší ročník slovenskej časti Muža roka tak už nebudem organizovať,“ uzavrel Novotný. S Jakubom sme sa v súvislosti s týmto informáciami usilovali skontaktovať. Na naše telefonáty ani sms správy však nereagoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu