Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dara Rolins to prehnala: Poriadne som sa vypapkala!

Dara Rolins sa zvŕtala pri hrncoch. Poriadne cez sviatky pribrala. Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins sa zvŕtala pri hrncoch. Poriadne cez sviatky pribrala.

PRAHA - Plné taniere a žiadne obmedzovanie! Takto nejako to vyzeralo na sviatky aj u Dary Rolins (40). A hoci si speváčka dáva zvyčajne na líniu pozor, v uplynulých dňoch sa jej to skrátka nepodarilo. Pop diva totiž pribrala štyri kilá. Zisťovali sme, čo malo na tom najväčší podiel.

Nalepili sa na ňu kilá! Zdá sa, že sviatky dokážu zlomiť pevnú vôľu aj umelcom. Dara Rolins si počas roka svoju postavu stráži - veď ako speváčka chce vyzerať v sexi kostýmoch reprezentatívne. Vianoce však dali zabrať aj jej telu. Blondínka je po sviatkoch o štyri kilogramy ťažšia.

„Priznám sa, že toľko som snáď ešte nikdy nepribrala. Vždy si dávam pozor a naberiem maximálne dve kilá,” povedala nám prekvapená speváčka. Ako prezradila, dopriala si kopu vanilkových rožtekov, zemiakový šalát aj vyprážané rezne. „To sú veci, ktoré normálne nejem,” dodala Dara.

Svoj podiel na priberaní majú samozrejme aj návštevy príbuzných, kde sa stoly prehýbali pod výborným jedlom. „Musím povedať, že hlavne obe rodičovské strany, moja aj Patrikova, mali navarené a napečené dobroty, ktoré nešlo odmietnuť, aj keď už nikto z nás nevládal. A teraz prišla tvrdá realita, musím sa dostať späť do formy,” dala si blondínka záväzok, ktorý chce ihneď plniť. Žiadne drastické metódy však nechystá. „Počítam, že tak do mesiaca budem vďaka rozumnému stravovaniu a pohybu späť na svojej váhe,” predpokladá Rolins.

Vianočné pečenie Dary Rolins s jej kamarátkami a s deťmi.
Zobraziť galériu (8)
Vianočné pečenie Dary Rolins s jej kamarátkami a s deťmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu