Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mičkovicová vo víre zábavy ukázala podprsenku: Heňa, bacha na to!

Henrieta Mičkovicová sa zabávala naozaj dobre. Nevšimla si dokonca ani to, že jej spadlo ramienko a vykukla podprsenka. Zobraziť galériu (29)
Henrieta Mičkovicová sa zabávala naozaj dobre. Nevšimla si dokonca ani to, že jej spadlo ramienko a vykukla podprsenka. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Toto neplánovala! Utorkový večer patril žúru, ktorý zorganizovala Markíza pre protagonistov úspešného seriálu Búrlivé víno. Zúčastnili sa ho takmer všetci herci. Najviac spomedzi nich však vytŕčala Henrieta Mičkovicová (45). Tá si totiž na akciu zvolila outfit, ktorý síce bol zrejme pohodlný, no nie príliš praktický. S každým nesprávnym pohybom jej totiž skĺzalo ramienko a vykúkala podprsenka.

V jednom zo známych bratislavských hotelov sa v utorok večer konala párty úspešného markizáckeho seriálu Búrlivého víno. Hoci bola akcia venovaná najmä novinárom a médiám, hlavných protagonistov to neodradilo a podujatie si užívali plnými dúškami. Niektorí možno aj viac, ako spočiatku plánovali.

Konkrétne herečka Henrieta Mičkovicová, ktorá si vo víre zábavy neustrážila svoj decentný outfit. Jej elegantné čierne sako totiž pri každom nesprávnom pohybe ukázalo to, čo malo zostať skryté. Všetkým prítomným sa totiž neraz naskytol detailný pohľad na jej podprsenku.

No ani toto seriálovej Ingrid neubralo na dobrej nálade a spolu so svojimi kolegami zo seriálu si príjemný večer užila naozaj naplno. Svedčí o tom aj čas, kedy „búrliváci“ z hotela odchádzali. Hodinky totiž ukazovali skorý ranný čas.

Viac fotiek z párty úspešného seriálu Búrlivé víno nájdete v našej GALÉRII. Kliknite SEM!

Sledujte TOPKY TV: Zábery z večierku markizáckeho seriálu Búrlivé víno.

Búrlivé víno - party

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu