Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hrdina Trasformerov opitý na mol: Pozrite, akú dostal bitku!

Podgurážený Shia LaBeouf sa stal obeťou pästí neznámeho útočnika. Zobraziť galériu (5)
Podgurážený Shia LaBeouf sa stal obeťou pästí neznámeho útočnika.

VANCOUVER – Opitý pod obraz boží a zmlátený! Tak dopadol americký herec Shia LaBeouf (25) v istú divokú noc, kedy sa odviazal viac, než sa na slušného mladíka patrí. Podgurážený alkoholom totiž ledva dokázal stáť na nohách. Navyše sa zaplietol do potýčky, v ktorej lietali päste – priamo do jeho hlavy!

Vykoledoval si nakladačku! Aj keď Shia LaBeouf na prvý pohľad vôbec nepôsobí ako konfliktný typ, zdá sa, že aj on dokáže poriadne vystrčiť rožky. Zvlášť, pokiaľ v rámci jedného večera obráti pohárik hore dnom niekoľkokrát po sebe. Hollywoodsky fešák však na minulotýždňový žúr zrejme tak skoro nezabudne. Hlava ho totiž zaručene bolela hneď z niekoľkých príčin!

Nešťastný incident sa odohral pred pár dňami v bare s príznačným názvom Cinema Public House. Opitý Shia sa zrejme dostal do konfliktu s neznámym mužom, následkom čoho ich ochrankár z nočnej prevádzky vypoklonkoval. Vonku na chodníku však malo celé divadlo pomerne tvrdú dohru. Robustný útočník bez košele zvalil herca na zem a uštedril mu zopár úderov. Nepríjemnú bitku prerušili až LaBeoufovi kamaráti. Tí hollywoodskemu Casanovovi pomohli postaviť sa na nohy a snažili sa mu prehovoriť do duše.

Z rušnej noci vznikol videozáznam, ktorý ako prvý uverejnil portál TMZ. Tomu sa podarilo zistiť, že odkedy Shia natáča vo Vancouveri snímku The Company You Keep, v spomínanom bare patrí medzi stálych zákazníkov. V osudný večer si však nikto z personálu nič podozrivé nevšimol. Totožnosť polonahého bitkára je tak stále neznáma. Ktovie, či si jeho tvár pamätá aspoň samotný herec, ktorý sa stal obeťou jeho pästí. Zábery totiž naznačujú, že z celej noci môže mať poriadne „okno“.

Shia LaBeouf dostal bitku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu