Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

#letovpohybe

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Počas dlhých letných dní sa dá stihnúť všeličo. Spoznávať nové krajiny. Zdolávať kopce. Vylihovať na pláži. A tiež veľa, veľa športovať. Niekedy viac, inokedy menej. Alebo vôbec.

Ale to by bola škoda. Pre vaše telo, zdravie a hlavne pre vás. Lebo nebudete môcť vyhrať skvelé ceny alebo senzačný fit pobyt so Zorou Czoborovou.

Čo pre to urobiť? Odfoťte sa spolu so svojím kamarátom alebo blízkym a výrobkom dm značky pri nejakej pohybovej aktivite a nahrajte fotku spolu s popisom do 15. 08. 2017 na www.my.mojadm.sk.

Tak neváhajte, relaxujte, oddychujte, športujte, foťte sa a inšpirujte ostatných. :-)

5 pomocníkov, ktorí vám spríjemnia letné chvíle

Balea osviežujúci sprej 2 v 1, 100 ml

Ľahké zloženie spreja nezaťažuje pleť a pôsobí zmatňujúco. Pleť zásobuje potrebnou vlhkosťou a poskytuje jej osviežujúci pocit.

2,49 €

Sundance gél po opaľovaní aloe vera, 300 ml – regeneruje a chladí. S vysokým podielom aloe vera upokojuje slnkom podráždenú pokožku a dodáva jej intenzívnu hydratáciu pre príjemný pocit. Kúpite exkluzívne v predajniach dm drogerie markt.

3,99 €

Balea sprchovací gél, 300 ml

Sprchovací gél so sviežou vôňou limetky a ibišteka uchváti rytmusom celej krajiny. Hydratačné zloženie dodáva pokožke prirodzenú rovnováhu a chráni ju pred vysušením.

0,99 €

dmBio ryžový nápoj s chia semiačkami, 1 l

Chutný nápoj s omega 3-mastnými kyselinami sa vďaka svojej jemne sladkej chuti vynikajúco hodí do müsli alebo na prípravu ovocných nápojov.

1,79 €

Sundance Sport krémový gél na opaľovanie, OF 50, 150 ml – s obsahom UVA a UVB filtrov, glycerínom, vitamínom E a provitamínom B5. Ideálny na športové aktivity. Gél na opaľovanie so sviežou vôňou je vhodný tak pre mužskú, ako aj pre ženskú pokožku. Zabezpečí vám spoľahlivú ochranu pred slnkom počas športových aktivít. Zloženie je odolné voči poteniu, vhodný aj pre pokožku hlavy.

4,99 €

#letovpohybe
Zobraziť galériu (3)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu