Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ponorte sa do tajov gastronómie! Na veľtrhu Danubius Gastro spoznáte najnovšie trendy

PR článok Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: PR)

Prezentácia najnovších gastronomických trendov, kuchárskych, pekárskych a cukrárskych postupov, vôňa skvelého jedla, ale aj technológie do gastronomických zariadení sú pre vás od 26. do 29. januára pripravené na prestížnom gastronomickom veľtrhu Danubius Gastro.

Potraviny z celého sveta, káva víno a kuchárske, pekárske a cukrárske súťaže plné vôní a farieb vám dodajú poriadnu dávku inšpirácie. Aj tento rok sa môžete tešiť na množstvo atraktívnych sprievodných aktivít – počas celých štyroch dní sa bude na výstavisku  variť, piecť či pripravovať lahodná káva.  Navyše, najlepší európski barmani z prestížnych barov, hotelov a reštaurácií vám ukážu tajomstvo mixológie a zasvätia vás do prípravy drinkov. Nevynechajte ani ďalšie sprievodné aktivity, pri ktorých sa rozhodne nebudete nudiť! Hlavným partnerom veľtrhu je Kaufland, ktorý si pre vás nachystal prezentáciu privátneho radu potravín K-Classic a množstvo súťaží.

Ponorte sa do tajov
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR)

Plánujete dovolenku, predĺžený víkend či dobrodružnú cestu? Nevynechajte ani súbežný medzinárodný veľtrh cestovného ruchu ITF Slovakiatour, ktorý do Bratislavy prináša závan exotiky, atmosféru blízkych i vzdialených krajín a more zážitkov. Na veľtrhu spoznáte atraktívne turistické destinácie a získate komplexný cestovateľský servis. Kde sa dobre najesť, aké sú možnosti ubytovania a dopravy aké doklady potrebujete na cestu do rôznych krajín...všetko sa dozviete pod jednou strechou. Partnermi veľtrhu sú Košický samosprávny krajMoravskoslezský kraj z Českej republiky. Oba si pre vás pripravili množstvo aktivít, súťaží a darčekov. Nevynechajte ani obľúbený BUBO bál a inšpirujte sa nádhernými fotografiami, filmami a premietaniami z dobrodružných ciest plných zážitkov.

Vstupenku na veľtrhy si môžete pohodlne kúpiť cez .

Ponorte sa do tajov
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR)

Inšpirujte sa sprievodnými programami:

http://www.incheba.sk/buxus/docs//2017/danubius_gastro/SP_DG_3.pdf

http://www.incheba.sk/buxus/docs//2017/itf_slovakiatour/Sprievodny_program_ITF_-_Fitness_-_Polovnictvo_3.pdf

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu