Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Trpký vyhadzov z VyVolených: Koniec kamarátstva, facka od frajerky!

Vladimír Soušek v šou VyVolení - Dom snov skončil. Jeho priateľka Ivana neskrývala sklamanie. Zobraziť galériu (8)
Vladimír Soušek v šou VyVolení - Dom snov skončil. Jeho priateľka Ivana neskrývala sklamanie.

BRATISLAVA - Odchod plný sklamania! Ďalším súťažiacim, ktorý sa musel s jojkárskou šou VyVolení - Dom snov rozlúčiť, je Vladimír Soušek (23). Ten sa v treťom súboji stretol aj so svojím bývalým parťákom Marcelom Bandom (29). Stolár zo Skalice sa netajil tým, že práve skrachované kamarátstvo mu vzalo potrebné sily. Zo vzniknutej situácie bola nešťastná tiež mladíkova priateľka, ktorú prítomní nabádali k tomu, aby svoju lásku vyfackala.

Počas aktuálneho týždňa jojkárskej šou VyVolení – Dom snov bol za stavbyvedúceho zvolený Marcel Banda. Mladík s prezývkou Latino tesár si do súboja vybral Vladimíra Soušeka, s ktorým si ešte donedávna výborne rozumeli. Tohto súpera zrejme označil zámerne. Vedel, že ho trápi nielen koniec ich vzájomného kamarátsva, ale aj žiaľ za priateľkou Ivanou.

„Makal som na plné gule, ale posledný týždeň bol namáhavý. Necítil som sa dobre. Aj doktor mi povedal, aby som si dal častejšie pauzu. Stratil som chuť bojovať o Dom snov. Chcem ísť domov. Chýba mi priateľka. Neviem bez nej byť. Sklamal ma Marcel. Vzdávam to,” vysvetlil Sajfovi dôvody svojho zlyhania Soušek.

Do tejto diskusie sa zapojila aj mladíkova potenciálna svokra, ktorá sedela v publiku. „Bojuj. Len ti je smutno. Možno by pomohla facka,” poznamenala, pričom tiež dodala, že jej dcéra sa zrejme k tomuto činu mať nebude.

Takáto forma podpory Vladimíra síce vyburcovala, no pri plnení disciplíny bol nešikovný. Úlohu zvládla najlepšie tretia účastníčka súboja – Zuzana Dzvoníková. O osude sklamaného Soušeka a Marcela Bandu tak rozhodovali ostatní súťažiaci. Tí sa napokon zhodli, že pri stavbe domu snov by si radšej ponechali práve druhého zo spomínaných.

Vladimír Soušek príde v pondelok na online rozhovor do topiek, kde bude odpovedať na vaše otázky. Začíname o 9:00!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu