Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

VIDEO Táto babička (101) je ako z rozprávky: Jej smiech a detská radosť vám zlepšia deň

101 ročná babička Zobraziť galériu (2)
101 ročná babička (Zdroj: YouTube/Aramnd Foisy)

VANCOUVER - Radosť si treba užívať v každom veku. Jasným príkladom je táto stojedenročná babička. Na videu je vidieť, ako si skromná babička užíva zimné radovánky. Jej smiech je taký nákazlivý, že obletel celú sociálnu sieť. Presvedčte sa sami!

Aramnd Foisy, syn svojej 101 ročnej matky počas hustého sneženia neváhal zastaviť auto uprostred cesty. Keď videl v očiach svojej matky iskričku šťastia, pomohol jej von z auta. To čo nastalo ho dojalo až k slzám. Foisy však nebol sám, video ktoré natočil rozplakalo aj tisícky ďalších ľudí.

101 ročná babička
Zobraziť galériu (2)
101 ročná babička  (Zdroj: YouTube/Aramnd Foisy)

Babička sa nadýchla čerstvého vzduchu a s radosťou vzala do rúk hrsť čerstvo napadaného snehu. V tom momente svoj vek a starosti hodila za hlavu a užívala si danú chvíľu ako zamlada. Zo snehu spravila veľkú guľu, ktorú so smiechom hodila pred seba. Jej smiech je tak nákazlivý, že mu nik neodolá.

Foisyho 101 ročná mamička hľadela zasnením pohľadom na padajúce vločky. Popri tom ako sa bezstarostne usmievala, si jej syn uvedomil, že jeho matka by mala byť príkladom nielen preňho, ale aj pre ostatných. Z času na čas sa treba zastaviť  a vnímať svet inými očami. O tom sú predsa aj Vianoce. O pokoji, láske a predovšetkým o rodinnej pohode s našimi milovanými.

Viac o téme: SnehBabička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu