Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

NAJrekordy roku 2012: Gigantické prsia aj najväčší masturbátor!

Rok 2012 bol plný rekordov Zobraziť galériu (2)
Rok 2012 bol plný rekordov

BRATISLAVA - V roku 2012 sme boli svedkami niekoľkých pozoruhodných rekordov. Azda najväčšmi nám utkvel v pamäti ten, o ktorý sa postaral Rakúšan Felix Baumgartner. Aj iné však rozhodne stoja za pozornosť.

Najrýchlejší voľný pád v histórii

Kto by už dnes nepoznal Felixa Baumgartnera?! Tento štyridsaťtriročný Rakúšan sa v októbri postaral o zápis do Guinessovej knihy rekordov za to, že svojím voľným pádom z okraja vesmíru prekonal rýchlosť zvuku (1342 km/h). Vyskočil z 39 kilometrov zo špeciálneho balóna a na Zem dopadol po približne desiatich minútach.

Gangnam Style

Ďalším fenoménom tohto roka je bezpochyby dnes už legendárny hit Gangnam Style od juhokórejského rapera menom Psy. Skladba dobyla ako Európu, tak i Ameriku a svojmu autorovi zarobila milióny dolárov. Videklip k nej sa už krátko po zverejnení stal najpozeranejším na svete; doteraz zaznamenal už takmer miliardu videní.

Najväčšie svaly

Dvadsaťštyriročný Egypťan Ismail Moustafa sa môže popýšiť najväčšími svalmi na svete. Vďaka nim ho mnohí obdivujú, ale aj zatracujú, pretože im bicepsy merajúce v obvode takmer 80 centimetrov pripadajú smiešne. Mladík sa k nim dopracoval vďaka kuracine, steakom, rybám, proteínovým nápojom, a čo je najdôležitejšie, pravidelným posilňovaním.

Najväčší masturbátor

Majstrovstvá sveta sa môžu konať aj v takej bizarnej disciplíne, akou je masturbovanie. Šampiónom v tomto sexuálnom odbore je Japonec Masanobu Sato, ktorý si dokáže robiť dobre až desať hodín denne. Vyžaduje si to tvrdý tréning; mladík začína hneď zrána dvojhodinovým "cvičením" a počas dňa si to zopakuje ešte niekoľkokrát.

Najdlhší grg

Každý človek má talent na niečo iné. Newyorčan Tim Janus vyniká v grganí. V júni predviedol najdlhší grg na svete, ktorý trval viac ako 18 sekúnd. Stačilo mu na to vypiť sedem litrov bublinkových nápojov, zadržať v bruchu čo najviac vzduchu a potom ho vygrgnúť.

Topánková maniačka

Tento rekord je z kategórie finančne náročných. Ide totiž o zbieranie topánok, a to nielen tých nositeľných. Päťdesiatšesťročná Američanka Darlene Flynnová dovedna nazhromaždila už viac ako 15 000 párov. Týmto spôsobom sa vyrovnáva s rozvodom.

 

Najväčšie prsia

Američanka Annie Hawkins-Turnerová sa do Guinessovej knihy rekordov dostala vďaka svojim prsiam. Jej prirodzené prednosti majú veľkosť 102 ZZZ. Dokopy vážia 50 kilogramov a nie je preto prekvapením, že ich majiteľka trpí veľkými bolesťami chrbtice. Napriek tomu o zmenšení pŕs neuvažuje.

Majster v parkovaní

Pozdĺžne parkovanie spôsobuje vrásky na čele nejednému vodičovi. Jüe Chan z Číny ale medzi nich určite nepatrí. V máji totiž počas automobilovej šou v Pekingu dokázal zaparkovať na miesto iba o 15 centimetrov dlhšie ako jeho auto.

 Rekord nadržaného samca

Začiatkom roka sme vás informovali o baranovi menom Randy (v preklade Nadržanec), ktorému sa na farme v anglickom Northamptonshire podarilo za jediný deň splodiť 33 potomkov. Stačilo preskočiť 1,5 metra vysokú ohradu a dostať sa k stádu.

NAJrekordy roku 2012: Gigantické
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: grumpy.blog.co.uk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu