Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rómeo v Hoteli skončil: Nenávisť a bozky plné lásky!

Nela sa s Rómeom lúčila bozkami (vľavo), Jana slovami nenávisti (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Nela sa s Rómeom lúčila bozkami (vľavo), Jana slovami nenávisti (vpravo).

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Emotívny odchod! Ďalším odpadlíkom z jojkárskej šou Hotel Paradise je Patrik Németh (22), prezývaný Rómeo. Mladý Bratislavčan sa stihol počas svojho pobytu zapliesť až s dvoma kráskami. Zatiaľ čo blondínke Klaudii (23) sľuboval večnú lásku, ohrdnutá Jana (19) sa musela vyrovnať so sklamaním. Práve preto mu pri rozlúčke chrstla do tváre slová plné nenávisti.

Patrik Németh sa stal v poradí ôsmym súťažiacim, ktorý sa musel s exotikou a luxusom v Dominikánskej republike rozlúčiť. Jeho odchod sa niesol v emotívnom duchu. Rómeo sa totiž netajil tým, že sa do Klaudie zamiloval. „Odkedy si prišla späť, tak som sa cítil ako víťaz. Ľúbim ťa, budem ťa čakať,“ povedal smerom k blondínke. Následne sa s ňou lúčil vášnivým bozkom.

Počas trvania súťaže narušilo ich vzťah Klaudiino vyradenie hneď v prvom týždni. Krátko nato podľahol Bratislavčan zvodom inej súťažiacej - Jany. Keď sa však jeho milovaná blondínka vrátila späť do šou, mladá Češka išla bokom.

„Keď Rómeo odchádzal, tak som mu povedala presne to, čo som chcela - že či ma už tiež nenávidí tak ako ja jeho. Povedal, že mi nikdy nechcel ublížiť," vyjadrila sa pred kamerami brunetka, ktorá jeho slovám očividne príliš neverila. Momentálne tvorí pár so svojským Tomášom, ktorý jej nedávno ešte poriadne liezol na nervy. Ktovie, či práve pri ňom zabudne na sklamanie z Rómea.

Tip: Pozrite si ďalší diel Hotela Paradise. Čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu