Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandalózna Tereza z Hotela: Šnupanie kokaínu, 3x potrat a bitka!

Tereza Flossová nie je žiadne neviniatko. Zobraziť galériu (7)
Tereza Flossová nie je žiadne neviniatko.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Pekný kvietok! V Hoteli Paradise je aktuálne témou číslo jedna Tereza Flossová (22) a jej závislosť od drog. Príčinou vyvolania tejto témy je, že tmavovláska sa začala v raji z ničoho nič cítiť zle. Viacerí sa zhodli na tom, že jej nevoľnosti sú spôsobené abstinenčnými záchvatmi. Podľa našich informácií má tmavovláska problémy s omamnými látkami. Tie však nie sú jediným jej hriechom. Mladá Češka toho má na svedomí oveľa viac.

Kontroverzná! Tereza Flossová nie je žiadne neviniatko a o svojich prehreškoch dokonca rada otvorene hovorí. Novým priateľom z Hotela Paradise sa napríklad zdôverila s tým, že v minulosti viackrát podstúpila interrupciu.

S touto témou ju konfrontovala súperka Klaudia. „Myslím si, že si život nevážiš. Berieš drogy a verejne sa tým prezentuješ. Tiež sa pred všetkými priznávaš k potratom,“ pustila sa do Terezy krehká blondínka. „Prepáč, ale podľa mňa je lepšie nechať si dieťa zobrať, keď nemáš peniaze a rozum,“ bránila sa nezamestnaná tmavovláska, ktorá podľa našich informácii podstúpila tento zákrok celkovo trikrát.

Flossová vraj všetky zarobené financie investovala do svojej závislosti. „Pár rokov šnupala kokaín, skúšala aj pervitín. Peniaze zháňala všade, kde sa dalo. Len aby mala na fet,“ prezradil nám o rodáčke z Prahy zdroj.  Výbušná Tereza sa podľa jeho slov nevyhla ani opletačkám s mužmi zákona. „Raz na ulici dobila ženu, ktorá jej vynadala do šľapiek. Dostala za to podmienku,“ dodal informátor topiek.     

V súťaži má zatiaľ Flossová svoju divokú povahu pod kontrolou. Jej súperi sa k nej správajú pomerne normálne. Jediná, kto ju provokuje, je Klaudia. Tá by si však na temperamentú Češku mala dávať veľký pozor. Ak ju totiž nahnevá, mohla by na to doplatiť vyhadzovom.

Tip: Pozriete si večer Hotel Paradise alebo niečo iné? Vyberte si podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu