Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nočná dráma farmára Adama a Frčkovej ex: Krik a strach!

Adam Kováč (vľavo) sa prvýkrát stretol s Frčkovej deťmi. Jej bývalý partner Jozef (vpravo) z tejto idylky nadšený nebol. Zobraziť galériu (16)
Adam Kováč (vľavo) sa prvýkrát stretol s Frčkovej deťmi. Jej bývalý partner Jozef (vpravo) z tejto idylky nadšený nebol.

HALIČ – Koniec idylky! Zaľúbenci z markizáckej Farmy Lucia Frčková (27) a Adam Kováč (24) si počas víkendu užívali príjemné chvíle na motorkárskom zraze v Haliči. Spoločnosť im robili aj blondínkine ratolesti – synček Brooklyn (4) a dcérka Sherry (2). Detičky sa stretli aj s maminým novým objavom. Išlo o vôbec prvý vzájomný kontakt. Bratislavčan si s nimi ihneď padol do oka. Hoci išlo všetko hladko, pohodu prekazil nepozvaný hosť! Na podujatie nečakane dorazil farmárkin expartner Jozef (31). A o škandál bolo postarané.

Stále o ňu bojuje! Ako sme vás už na topkách informovali, súkromie Lucie Frčkovej je poriadne zamotané. Hoci sa blondínka netají tým, že miluje svojho kolegu z Farmy Adama Kováča, stále nevie definitívne skoncovať s dlhoročným partnerom Jozefom. „Je to ťažké. Sú to dlhé roky, dve deti a tak. Snaží sa,“ povedala nám v nedávnom rozhovore Lucia.

To, že otec jej dvoch detí sa usiluje krachujúci vzťah všemožne zachrániť, sa potvrdilo aj počas uplynulého víkendu. A to na motorkárskom zraze organizovanom zabávačom Jožom Pročkom, ktorého sa zúčastnili niektorí z farmárov. Medzi pozvanými hosťami nechýbali ani Adam a Lucia. Tá na podujatie zobrala aj svoje ratolesti. O tie sa doposiaľ staral práve spomínaný Jozef, pretože blondínka bola zaneprázdnená povinnosťami vyplývajúcimi z účasti v šou.

Hoci celé podujatie prebiehalo za prítomnosti farmárov nečakane v pokojnom duchu, v noci sa situácia zmenila. V areáli penziónu, v ktorom boli Lucia a Adam ubytovaní, sa prekvapivo objavil blondínkin expartner.  „Stál pred vchodom. Kričal, no nebolo ho moc počuť. Hrala tam nahlas hudba. Asi chcel ísť za Luciou a deťmi. Upokojovali ho tam ochrankári,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja, ktorý bol svedkom nepríjemného nočného incidentu. Situácia vraj bola taká vypätá, že ľudia prítomní na akcii chceli volať políciu.

Frčkovej partner sa vraj zastrájal na finalistu Kováča. „Adam sa však tomu celému vyhol, vôbec ho tam zrazu nebolo vidno. Samotná Lucia nechcela vypätú situáciu ešte viac vyhrotiť, nereagovala na žiadne exmilencove výzvy.  Ešte pred tým išla s deťmi na izbu, aby ich uložila do postele. Jozef odišiel až vtedy, keď pred vchod vyšla Luciina mama a dohovorila mu,“  dodal náš informátor.

Janu Frčkovú sme v súvislosti so vzniknutým konfliktom oslovili. „Víkend sme si užili. Oslávili sme aj narodeniny Moniky Haklovej. Tam sme si všetko vydiskutovali a zmierili sme sa. Všetko bolo super až na menší incident, ku ktorému sa nechcem vyjadrovať ,“ povedala o nočnom konflikte blondínka, ktorá sa fotografiami z podujatia pochválila aj na sociálnej sieti.

Tip: Pozriete si Farmu alebo radšej dobrý film? Vyberte si podľa programu na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu