Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Peklo zo života farmárky Lucie: Exmilenec opäť vyčíňal!

Lucia sa zmieta medzi dvoma mužmi. Adam (vľavo) by jej zniesol aj modré z neba. Jozef (vpravo) nedokáže ovládať svoju žiarlivosť. Zobraziť galériu (6)
Lucia sa zmieta medzi dvoma mužmi. Adam (vľavo) by jej zniesol aj modré z neba. Jozef (vpravo) nedokáže ovládať svoju žiarlivosť.

BRATISLAVA – Skoro každý deň dráma! Lucia Frčková (27) to nemá po návrate z markizáckej Farmy vôbec jednoduché. Na jednej strane sa teší z rodiacej sa lásky so súperom Adamom Kováčom (24), na druhej kvôli nej prežíva doslova hrôzu. Ešte stále totiž definitívne neukončila vzťah s otcom svojich detí Jozefom (31). Ten na bývalú nedokáže zabudnúť. Keď sa prestane ovládať, robí blondínke zo života peklo.

Zrátal jej to! Milenci Lucia Frčková a Adam Kováč sa počas minulého týždňa zúčastnili motorkárskeho zrazu v Halíči. Spoločnosť im tam robili aj blondínkine deti, o ktoré sa v čase jej pobytu na farme staral ich otec Jozef. Ako sme vás už na topkách informovali, ten víkendovú idylku narušil svojim vyčíňaním. Prišiel za čerstvými zaľúbencami a vykrikoval pod oknami penziónu, kde boli ubytovaní. Pacifikovať ho musela Luciina mama Jana.

Ako sme sa najnovšie dozvedeli, v spomínaný víkend sa však neodohral iba tento incident. Dráma mala ešte ďalšiu dohru. „Jozef bol na Luciu strašne nahnevaný. Medzi priateľmi sa hrdinsky chválil tým, že doma na ňu čaká po návrate z Halíča prekvapenie. Vykrikoval, že porozbíjal u nich doma na záhrade nábytok a zničil aj televízor,“ prezradil nám k incidentu zdroj z okolia dvojice.

Lucia Frčková nepopiera, že sa konflikt odohral. „Áno, Jožko bol vtedy za mnou v Halíči, keď sme tam boli. Mal nejaké stavy, bol aj troška opitý a vyvolával mi,“ priznala blondínka, ktorá ale jeho ďalšie vyčíňanie zatĺka. „Doma bodrel nerobil, žiadny nábytok nebol rozbitý,“ tvrdí.

Otca svojich detí chce zrejme takto ochrániť. Po dedine, kde mladá rodina žije, sa totiž hovorí, že Jozef nemá najlepšiu povesť. „Narobil si dlžoby a už dlhšiu dobu nepracuje. Keď bola Lucia v súťaži, staral sa o deti a zlenivel. Nechce sa mu robiť, spolieha sa na ňu, že ona alebo jej rodina nejaké peniaze zabezpečí. Takto fungovali vlastne počas celého ich vzťahu. Veď aj veci, ktoré zničil, nadobudli iba vďaka nej,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Aj tieto informácie ale mladá Frčková skalopevne popiera. „Dlžoby nemá žiadne. Ak aj máme nejaké problémy, vždy sa to snažíme udržať v rodine,“ uzavrela blondínka. Tá by sa už zrejme čo najskôr mala rozhodnúť, s kým chce vlastne žiť. Zatiaľ čo otec jej detí svoju žiarlivosť očividne nezvláda, zamilovaný Adam by jej zniesol aj modré z neba.

Tip: Nájdite si náhradu namiesto Farmy. Televízny program telkac.sk vám v tom pomôže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu