Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zásah polície na markizáckej Farme: Toto tu ešte nebolo!

Edita Orosová a Andrej Grelnet zo začiatku nemali právne najkrajší vzťah. Zobraziť galériu (6)
Edita Orosová a Andrej Grelnet zo začiatku nemali právne najkrajší vzťah. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Opletačky so zákonom! Zistili sme, že na markizácku farmu prišli pred pár dňami policajti. Dôvodom ich návštevy bol finalista Andrej Grelnet (38), konkrétne jeho výroky v televízii. Mama súťažiacej Edity Orosovej totiž na Banskobystričana podala trestné oznámenie za to, že ju pred divákmi ohováral. Situácia je zaujímavá v tom, že ešte nikdy v histórii relácie sa nestalo, že by bol niektorý statkár obvinený na základe verbálneho útoku, ktorý odznel vo vysielaní.

Toto prepískol! V jednej z odvysielaných častí reality šou Farma označil Andrej Grelnet mamu súťažiacej Edity Orosovej za zlodejku. Tvrdil, že kradne stravu v jedálni, kde pracuje. Pani Edita Podhradská nezobrala toto obvinenie na ľahkú váhu a rozhodla sa celú situáciu riešiť. Na prostorekého finalistu podala trestné oznámenie. Podľa našich zistení už kvôli tomu boli na Farme muži zákona. 

„Áno, rieši sa to. Prepáčte, ale ďalej sa k tomu nechcem vyjadrovať,“ slušne nás odbila plavovláskina mama. To, či jej spôsobili Andrejove výroky v zamestnaní nejaké problémy, sme sa však od nej nedozvedeli. V súvislosti so vzniknutou situáciou ale treba podotknúť, že je to vôbec po prvýkrát v histórii relácie, čo bol niektorý zo súťažiacich obvinený na základe výroku, ktorý odznel vo vysielaní.

Rozhodne to však nie je prvýkrát, čo boli na statku muži zákona. Policajti totiž prišli na opustené hospodárstvo aj v druhej sérii markizáckej reality šou. Vtedy vypočúvali súťažiacu Moniku Haklovú. Dôvodom ich návštevy bolo trestné oznámenie za údajné machinácie s realitami v Rakúsku. Vypočúvanie vtedy prebehlo na odľahlom mieste mimo priestorov farmy. Konkrétne v maringotke. Výsluch trval približne dve hodiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu