Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Počas noci sa pokúsil o štyri krádeže, ulúpil sliepky

V bufete spôsobil škodu 200 eur Zobraziť galériu (7)
V bufete spôsobil škodu 200 eur

BRATISLAVA/B.BYSTRICA – Z nemocničného bufetu v Banskej Bystrici chcel o polnoci ukradnúť 50 plechoviek piva. To mu nedovolil pracovník SBS. O štyri hodiny neskôr z dvora na Jesenského ulici ukradol tri sliepky a kohúta. To však nebolo všetko, čo stihol muž (57) z Priechodu v noci z pondelka na utorok.

Na bufete na ulici Cesta k nemocnici rozbil okno, čím vznikla ústavu škoda 250 eur. Hydinu kradol na Jesenského ulici, majiteľka si ju cenila na 50 eur. O hodinu zbadal na prízemí ďalšieho domu zasvietené. Položil si pod okno mrežu, po ktorej sa vyšplhal hore a črepinou prerezal sieťku proti hmyzu. Vošiel dnu a chcel ukradnúť fľašku s alkoholom, peňaženku a fotoaparát. Pri tom ho ale vyrušil obyvateľ bytu, a preto radšej ušiel.

Už o pol hodinu rozbil na autobusovej stanici na Ulici 29. augusta okno na bufete. Ako píše polícia, „dnu poškodil registračnú pokladňu, rozbil dioptrické okuliare a do pláteného vrecka so zaťahovacou šnúrkou si vložil presne nezistené množstvo žuvačiek.“

Aj tam ho vyrušil pracovník bufetu, ktorý na neho zavolal políciu. V tomto bufete poškodením spôsobil škodu za 200 eur.

Muža dali do policajnej cely s návrhom na väzbu, hrozí mu väzenie až na tri roky. O prípade informovala banskobystrická hovorkyňa Mária Faltániová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu